"Lumina Lunii" (cod 1200)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Intre 1801 si 1802 au avut loc mari transformari interioare în sufletul marelui L. wan Beethoven ca urmare a începutului de surzenie. Aceste transformări au lăsat importante urme mai ales în creația sa, deoarece, după această perioadă Beethoven se "rupe" oarecum de rigorile teoretice ale componisticii acelor vremuri.
Primul semn al viitoarelor transformari va apare la sfârșitul anului 1801 în compoziția sa pentru pian numita de el : "O fantezie de sonată" ("Quasi una fantasia"), pe care o dedică elevei sale Giulieta Giucciardi.
După moartea sa, Poetul Ludwig Rellstab, ascultând sonata va face un frumos comentariu, făcând aluzie la splendoarea luminii lunii reflectată pe lacul Lucerna din Elvetia. De atunci, i-a ramas celebrei sonate titlul de "Lumina Lunii" (Moonlight).
Acestei micute piese -dar mari capodopere, îi dedic si eu acest set, din dorința de a fi pentru clienta care îl va achiziționa purtătorul blândelor și fermecătoarelor energii subtile ale Lunii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice Silver fill, Catgut hirurgical neabsortbabi, Margele din sticla optica spec, Pandantiv din Landscape Quart, Tortite cercei din Argint 925

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 75 grame
Pandantiv: 4x3/6 grame
Cercei: 4 cm / 2,5+2,5 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023