Magnesium oil-ulei de magneziu concentrat -BlueScent

30 LEI

Este un produs 100% natural,sursa sari de magneziu fiind apa de mare.Uleiul de magneziu nu este practic un ulei,este o solutie salina,concentrata, apoasa de magneziu.Este numit ulei datorita texturii asemanatoate cu al uleiului. Tot ce punem pe piele se absoarbe in organism in cea mai mare masura. Administrarea de magneziu pe cale transdermala este cea mai importanta cale de a creste nivelul de magneziu in organism.
Prin masajul pielii cu solutie salina de magneziu,organismul aboarbe o cantitate mare de magneziu,rapid si foarte eficient,spre deosebire de administrarea orala,cand dureaza cateva ore pana cand ajunge la un nivel optim in sange si celule.
Magneziul este al patrulea mineral abundent din organism si este esential pentru o sanatate buna. Are capacitatea de vindecare pentru o gama larga de afectiuni, precum si efecte antiimbatranire la nivel celular.
El este important in metabolismul energetic, functionarea normala a nervilor, a celulelor musculare. Menţine ritmul cardiac constant, susţine un sistem imunitar sănătos şi mentine oasele puternice. Magneziul, de asemenea, ajută la reglarea nivelului glicemiei şia unei tensiuni arteriale normale.
Contribuie la activarea a peste 300 enzime necesare diferitelor procese metabolice.Unele din aceste procese duc la productia de energie, mentinerea functiei musculare, digestiei, crearea de noi celule, formarea osoasa, relaxarea muschilor, funcţionarea inimii, rinichilor, glandelor endocrine, creier, sistemul nervos, activarea vitaminelor din grupul B. Deficitul de magneziu va interfera cu oricare dintre aceste procese.
Deficitul de magneziu apare in anumite conditii: transpiratii puternice ; diete stricte si cure de slabire ; alimente ce contin multe proteine, alimente procesate sau rafinate ; utilizarea fosfatilor in bauturi racoritoare tip cola; abuz de alcool; stres si suprasolicitare indelungata; consumul unor medicamente, in special diuretice, antibiotice, unele chimioterapice; efort fizic intens; sarcina; crestere rapida la copii si adolescenti; sindrom de intestin iritabil si colită ulcerata, diabet zaharat (din cauza pierderii crescute de magneziu prin urina asociata cu hiperglicemia), hipertiroidie, boli de rinichi;
Manifestarile clinice ale deficitului de magneziu sunt variate:pierderea poftei de mancare, greata, varsaturi, insomnie, nervozitate, iritabilitate,sindromul picioarelor nelinistite, depresie,stare de oboseala cronica, migrene,sensibilitate excesiva la durere, la zgomote puternice, palpitatii la persoane fara afecţiuni cardiac,dureri precordiale, amorteli, furnicaturi, crampe musculare,dureri osoase, hiperventilatie (respiratie rapida, superficiala),convulsii (schimbari bruste de comportament cauzate de activitatea electrica excesiva si anormala din creier), modificari de personalitate,sindrom premenstrual,rezistenta la insulin, nivel sanguin scazut de calciu si de potasiu.
Magneziul este importantin terapia durerii: unul din avantajele cele mai importante ale utilizarii uleiului de magneziu este alinarea durerii. Magneziul actioneaza atat pentru a bloca receptarea durerii, perceptia durerii, cat si asupra surselor durerii (inflamatie, toxicitate, rigiditatea peretelui celular, deficienta unor minerale).
Magneziul imbunatateste asimilarea calciului. Nivelul de magneziu este factor de limitare a absorbtiei calciului in intestin - cand creste nivelul de magneziu, creste si cantitatea de calciu absorbita. De asemenea, fara un nivel corespunzator de magneziu, organismul nu poate folosi calciul la nivel optim.
Magneziul este foarte util în osteoporoză, ajutand la depunerea şi a calciului în oase, la cresterea densitatii osoase. Magneziul e important pentru activarea fosfatazei alcaline - enzimă implicată în formarea de cristale de calciu în oase şi pentru transformarea vitaminei D în forma sa activa biologic.
Magneziul ar trebui aplicat pe piele pe tot parcursul anilor de crestere (copii, adolescenti) pana la varsta adulta, deoarece elimina posibilitatea de a dezvolta osteoporoză în anii urmatori.
Magneziul ar trebui aplicat pe piele la persoanele adulte si varstnice pentru a preveni aparitia osteoporozei, cu efecte devastatoare.
Magneziul este util in menţinerea unei inimi sănătoase. Magneziul este cel mai bun prieten al inimii - ajută la reducerea durerii anginoase (din cardiopatia ischemica), reducerea depozitarii calciului pe vase, reglementează nivelul colesterolului seric. Atenuează până la dispariţie aritmiile cardiace, fluidizeaza sangele; îmbunătăţeşte fluxul de sânge în vasele deteriorate; creste toleranţa la efort.
Aportul de magneziu , aplicat pe piele, este un remediu pentru crampele musculare (cârcei).
Magneziul ajuta persoanele cu diabet zaharat ,nivelul corespunzator de magneziu scade rezistenta la insulina, scade glicemia, ajuta la prevenirea complicatiilor - neuropatie, retinopatie, afectare renala, hipertensiune arteriala. Magneziul are rol de mesager secund pentru actiunea insulinei.
Magneziul aplicat transdermic este calea preferata pentru a mari aportul de magneziu la copii şi sugari. Uleiul de magneziu este util copiilor cu iritabilitate, nervozitate, hiperactivitate, lipsa de atenţie, lipsă de concentrare. Este important în caz de autism. Copiii cu ADHD prezintă efectele deficitului de magneziu. Aplicarea de magneziu transdermal a demonstrate o îmbunatatire semnificativă în comportament.
Oboseala cronică este o alta afectiune asociata cu deficitul de magneziu. Aplicarea transdermala ajută la instalarea unui somn relaxat, linistit, elimina ticurile, tremor, oboseala, distonia neuro-vegetativă.
În caz de insomnii, depresie, atacuri de panică, sensibilitate la zgomot, aplicarea uleiului de magneziu transdermal este foarte utilă. Ajuta la eliminarea unor disfunctii psihice, cum ar fi atacurile de panica, stres, anxietate, agitaţii nejustificate. Magneziul are un efect calmant asupra sistemului nervos. Atunci când magneziul este deficitar, creierul primeste mai putina serotonina. Nivelurile scazute de serotonina pot duce la depresie sau alte tulburari de dispozitie. Magneziul are un rol important în sinteza de serotonina necesara pentru sprijinirea emoţiilor pozitive şi pentru starea de spirit.
Stresul este un mare consumator de magneziu: evenimentele stresante determină glandele suprarenale să elibereze adrenalină, care epuizează magneziul. În condiţii de stres cronic, glandele suprarenale produc si alti hormoni: cortizol si noradrenalina, care epuizeaza si mai mult magneziul. Magneziul este un tranchilizant natural, numit mineral anti-stres.
Alt beneficiu al magneziului include reducerea efectelor neuro-toxice ale substantelor chimice ,medicamente de sinteza, aditivi alimentari, conservanţi de sinteza, toxine din organism care nu au fost eliminate,care actioneaza in sensul degenerarii celulelor cerebrale si ale intregului organism.
Uleiul de magneziu reduce tremorul aparut la alcoolici; alcoolul scade cantitatea de magneziu la nivel intracellular, iar daca este un consum cronic de acool, deficitul de magneziu creeaza probleme grave de sănătate.
Magneziul este important pentru producerea de proteine, care sunt transformate treptat în colagen. Colagenul se gaseste in ţesuturile fibroase, cum ar fi tendoane, ligamente şi piele. De asemenea, este prezent in cornee, oase, cartilaje articulare, discuri intervertebrale, intestine, vase de sange. Uleiul de magneziu ajută la îmbunătaţirea sintezei de colagen, cu efect de menţinere a integrităţii acestor structuri.
Uleiul de magneziu este important pentru femei cu sindrom premenstrual .De asemenea, femeile la menopauza beneficiază de aplicarea magneziului transdermal, atat pentru simptomele menopauzei cat si pentru prevenirea osteoporozei.
Controleaza functiile vezicii urinare .Multe femei care au probleme de urinare şi nevoia frecventă de a urina poate gasi rezolvarea prin uleiul de magneziu. Afectiunile urinare-infecţii urinare frecvente, cistită interstiţială, infectii la nivelul rinichilor beneficiaza de ameliorare prin utilizarea magneziului transdermal. De asemenea, magneziul aplicat pe piele ajută la eliminarea calculilor renali, prin creşterea solubilităţii în urina a calciului din calculi.
Simptomele bolii Parkinson ( tremor, rigiditate) pot fi ameliorate de aplicarea uleiului de magneziu.
Magneziul este un remediu anti-îmbatranire. Studiile au arătat că sinteza ADN-ului este încetinită daca magneziul este insuficient. ADN-ului, sau acid dezoxiribonucleic, este codul genetic al organismului, folosit la construirea de proteine şi de înmultirea celulelor. Celulele din corpul nostru sunt în mod constant înlocuite cu celule noi. Varsta medie a unei celule în corpul uman estimat la sapte ani. Este deosebit de important faptul ca ADN-ul nostru să ramana stabil, evitand mutaţii care pot avea un impact negativ asupra funcţiei celulare.
Uleiul de magneziu este important şi la persoanele vârstnice. Odata cu înaintarea în vârstă, se produce o pierdere progresivă a masei musculare şi a forţei musculare, valabilă atat la femei, cât şi la barbaţi. Procesul se numeste sarcopenie. El poate fi evitat daca se aplica ulei de magneziu pe tot corpul, permanent. De asemenea, ajuta la cresterea toleranţei la efort.
Magneziul este important în cancer. Magneziul nu doar stabilizează structurile ADN-ului, ci functionează ca un cofactor în repararea leziunilor ADN-ului de catre mutageni din mediu.
Peste 300 de enzime şi de ioni de transport necesită magneziu şi se stie ca rolul important al magneziului în metabolismul acizilor graşi şi metabolismul acidului fosfolipidelor. Lipsa de magneziu afecteaza permeabilitatea şi stabilitatea membranelor, deci deficitul de magneziu ar putea duce la declinul fiziologic in celule si aparitia cancerului.
Magneziul scăzut este asociat cu creşteri dramatice în producerea de radicali liberi, precum si epuizarea rezervelor de glutation, ori acest lucru este vital, deoarece glutationul este unul dintre cele mai importante substante antioxidante endogene cunoscute. Cresterea cantitatii de radicali liberi (a stresului oxidativ) scade si nivelul de vitamine anti-oxidante (vitamina C şi vitamina E).
Administrarea magneziului transdermal reduce toxicitatea chimioterapiei si a radioterapiei, ambele linii terapeutice scăzând şi mai mult nivelul de magneziu intracelular.
Aplicarea uleiului de magneziu este primul element şi cel mai important în strategia tratamentului pentru cancer. Este nevoie de 3-4 luni de aplicaţii zilnice pentru a conduce la un nivel celular apropiat de cel normal.
Magneziul trebuie utilizat în aplicaţii transdermale şi ca protecţie împotriva aparitiei cancerului, de catre persoane sănatoase, de catre persoane care au in familie antecedente de tumori maligne. Uleiul de magneziu creşte longevitatea.
Magneziul este mineralul de top în medicina sportivă şi în culturism. Atunci când metabolismul este accelerat, ca in timpul exercitiilor fizice, cerinţa de magneziu creşte. Suplimentarea cu magneziu aplicat transdermal afecteaza pozitiv performanta sportivilor prin scaderea nivelului de acid lactic.
Aportul optim de magneziu poate fi, de asemenea, esential pentru protectia antioxidanta si pentru inlaturarea inflamaţiei, ambele aparand la sportivii de toate varstele. De asemenea, este important pentru relaxarea muşchilor dupa efort sustinut si refacerea starii generale. Se recomanda aplicarea transdermala a uleiului de magneziu zilnic, atat in perioada de antrenament, cât şi în timpul competitiilor sportive. Are efect de relaxare fizică şi psihică dupa competiţie.
Uleiul de magneziu este important in afectiunile cutanate -acnee, eczema, psoriasis. Părul şi unghiile vor fi mai sănătoase la aplicarea uleiului de magneziu pe piele. O indicaţie cu rezultate foarte bune este herpesul zoster, atat in perioada de eruptie, veziculară, cât şi în condiţiile nevralgiei post-zosteriene. Mecanismul este de stimulare a imunitatii, deci de eliminare mai rapida a virusului şi de atenuare a durerii.
Stimularea sistemului imunitar de catre uleiul de magneziu îl recomandă în cazurile de faringite, amigdalite, raceli comune, conjunctivite, otite, gastro-enterite, rani infectate. Magneziul este util in creşterea activitatii celulelor sistemului imunitar.
Uleiul de magneziu este recomandat atat celor sanatosi,ca sa-si mentina sănătatea fizică şi psihică,cat şi pentru cei bolnavi în egală masura pentru a-si recapata sănătatea sau, macar, de a-şi creste calitatea vieţii.

Cum se aplica:se pulverizeaza cateva pufuri pe zi pe diferite zone din corp si se maseaza.Poate fi mai greu de tolerat pentru pielea sensibila,faceti un test de toleranta mai intai.In acest caz de poate dilua ,sau se poate comanda o varianta mai putin concetrata.
Se pastreaza la temoperatura camerei in loc ferit de lumina si umezeala.Are un termen de valabilitate de minim 6 luni si este ambalat ca in imagine,in recipient albastru cu pulverizator.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 110 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024