Mahon (cod 1266)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Societatea Greenpeace,infiintata in anul 1970 in Canada- acum are sediul sediul in Amsterdam), a militat si luptat inca de la infiintare pentru protectia mediului (de multe ori, sub orice forma: pe cale legala prin adoptarea unor acte normative, prin acte de sabotaj si mai ales prin proteste de amploare in toata lumea).
In Romania, Greenpeace s-a infiintat in anul 2007.
A fost prima mare organizatie nonguvernamentala care a lansat virulente atacuri impotriva modului iresponsabil in care se gestioneaza mediul marin si oceanic si ei au lansat prima data ideea de a realiza bijuterii din alte substante, care sa substituie devastarea marilor si oceanelor de Scoici, Melci, Corali si Perle.
Eu au inaintat propunerea folosirii materialelor lemnoase a fructelor si semintelor uscate , a bambusului si mai ales a Nucii de Cocos pentru realizarea bijuteriilor (mai ales cele handmade)
Asa a aparut ideea de a confectiona si nprezenta acest set de bijuterii -ecologic si ieftin, acum, realizat din margele de Lemn pietrificat din SUA (arbori de Sequoia "innecati" de milioane de ani) si Margele cilindrice din scoarta de lemn de Mahon. (tot SUA)
Mahonul este o specie de arbori care creste mai ales in regiunea tropiocala a Americii, numit si "Acaju" de culoare maroniu roscata si este folosit cu precadere pentru fabricarea mobilei de lux. Din lemnul acestui arbore a inceput sa se confectioneaze si margele pentru bijuterii.
Margelele folosite in acest set sunt realizate din scoarta puternica a acestui superb arbore.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama placata cu, Margele cilindrice din scoarta, Margele sferice de 6mm din Lem

Dimensiuni: Colier: 48-52cm / 20 grame
Bratara: 18-21 cm / 8 grame
Cercei: 5 cm / 5 grame (2,5+2,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023