Malachit - Pandantiv "Spirala vieții" cu piatră rulată de Malachit. Pandantiv handmade. Unicat. Pandantiv din inox. Cristal natural. Pandantiv pentru purificarea și activarea chakrelor.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantivul "Spirala vieții" cu piatră rulată de Malachit este lucrat manual cu fir din inox cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient. Purtat în dreptul plexului solar, absoarbe emoţiile negative.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.
Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.


MALACHITUL poate servi celor mai diferite scopuri şi celor mai diferiţi oameni. Poate asista persoanele dedicate scopurilor umanitare, în canalizarea energiilor superioare spre Terra. Asupra celor implicaţi în procese purificatoare, acţionează ca un mediu de purjare şi ca o oglindă a subconştientului, reflectând spre mentalul conştient tot ce se doreşte a fi purificat.

Piatră importantă de protecţie, absoarbe cu uşurinţă energiile negative şi poluanţii din atmosferă şi din corp. Trebuie curăţat înainte şi după utilizare plasându-l la soare pe un agregat de cuarţ (nu utilizaţi sare deoarece aceasta îi va deteriora suprafaţa). Absoarbe radiaţiile emise de plutoniu şi protejează de orice fel de radiaţii.

Elimină şi poluarea electromagnetică şi vindecă energiile terestre. Puternică afinitate cu natura şi forţele device. Malachitul purifică şi activează chakrele şi armonizează cu planul spiritual. Plasat pe al treilea ochi, îmbunătăţeşte vederea şi viziunea psihică. Plasat pe inimă, aduce echilibru şi armonie şi deschide inima pentru dragostea necondiţionată.

Arată sursa blocării dezvoltării spirituale. Pune în evidenţă sentimentele profunde şi cauzele psihosomatice, distruge legăturile nedorite şi tiparele învechite, vă învaţă cum să vă asumaţi responsabilitatea pentru propriile acţiuni, gânduri şi sentimente. Dezvoltă empatia, vă arată cum să vă puneţi în locul celorlalţi. învinge timiditatea şi susţine prietenia.

Notă: Malachitul poate să provoace uşoare palpitaţii cardiace: îndepărtaţi-l imediat şi înlocuiţi-l cu un cuarţ roz sau cu rhodonit.



* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor.

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Malachit, Piatră rulată, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
45 × 17 × 11 mm

Greutate:
10.66 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea