Mango Body Butter-unt de corp nutritiv,regenerant,antiaging cu mango si vanilie-BlueScent

58 LEI

Probabil cel mai cremos,untos,matasos,unt de corp de corp pe care l-ai folosit vreodata. Se topeste instant la temparatura mainii,pregatit sa te rasfete si sa iti hraneasca pielea .Datorita bogatiei de nutrienti si antioxidanti,pielea va fi fina ca matasea, moale, netedă, suplă și radianta. Reface bariera naturala de aparare a pielii fiind foarte potrivit pentru ingrijirea pielii in sezonul rece.
Este un unt de corp luxos,cu un profil senzorial superior.
Este un veritabil tratament anti-aging,sporește fermitatea, tonusul și elasticitatea pielii,regenereaza și reparara pielea afectata de diverși factori interni sau externi,este emolient, ,reduce pierderile de apă transepidermale,reduce mâncărimile, roșeața și uscăciunea pielii. Elimina iritatiile superficiale,este un excelent adjuvant in tratarea pielii uscate si foarte uscate, solzoasa,aspra,descuamata.

Contine: unt de mango,extract natural de vanilie Burbon in ulei de migdale,unt de shea,squalane din masline,ulei de jojoba,ulei de migdale,oleorasina de vanilie,parfumant natural de vanilie,vitamina E,ulei esential de mandarine rosii.

*Untul de mango este un adevar deliciu pentru piele este bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen, și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, este benefic pentru pielea devitalizată, uscată sau alipică, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator pentru toate tipurile de piele.Este bogat in antioxidanti(quercetin, mangiferin, acid cafeic),este regenerator al stratului lipidic al pielii,nutritiv,catifelant,dedurizant,ideal pentru pielea foarte uscata,aspra,solzoasa.
*Obtinut din masline, squalanul vegetal este unul din principalii compusi ai filmului hidrolopidic care protejeaza pielea de agresiunile externeEste un emolient de exceptie, patrunde foarte bine in piele,transportand adanc in straturile profunde ale epidermei ingredientele active, reda supletea si moliciunea pielii lasand o tusa matasoasa si catifelata.Este protector, formeaza un film fin la suprafata pielii si ajuta la mentinerea unei hidratari optime.Are o excelenta afinitate cu pielea datorita asemanarii cu lipidele naturale ale pielii.
*Untul de shea este bogat in vitamina A si E, si protejeaza pielea de factorii externi,soare,vant,temperaturi extreme,etc., elimina iritatiile superficiale,este un excelent adjuvant in tratarea pielii uscate, a dermatitelor, dermatozelor, eczemelor, eritemelor si arsurilor solare superficiale ,are factor natural UV.
*Uleiul de migdale dulci este un ulei non gras, este absorbit cu usurinta si ingrijeste foarte bine datorita calitatilor emoliente si calmante. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, este adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii, previne imbatranirea pielii si atenueaza ridurile, este excelent pentru pielea crapata si uscata.
*Uleiul de jojoba are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele,ten gras, mixt, normal sau uscat,sensibil,fragil,,menținere suplețea și elasticitatea pielii,atenueaza ridurile si intarzie imbatanirea cutanata.
*Uleiul de vanilie este ușor absorbit de piele, fără a lăsa peliculă grasă,favorizează penetrarea substanțelor active în piele,ajută la menținerea hidratării pielii,este satinant, catifelant,sporește elasticitatea pielii.
Adauga un miros suav si extrem de placut preparatelor in care este incorporat.
*Oleorasina de vanilie emană un puternic parfum de vanilie, caramelizat, exotic, reconfortant și renumit ca afrodiziac.
*Vitamina E este folosita nu numai ca antioxidant pentru conservarea produsului ci si datorita proprietatilor ei hidratante si anti-imbatranire.

Aplicati dupa baie pe pielea umeda cu un masaj usor pana intra in piele.
Are un termen de valabilitate de aproximativ 1 an ,pastrat in loc racoros,ferit de lumina si umezeala,in ambalajul original inchis etans.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 130 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Buna ziua. Deosebite toate aceste minunatii de sapunuri create de Dna Claudia. Multumesc infinit.

    27.04.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024