Obsidian (052)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Înainte de toate, Obsidianul (indiferent de varietate) este unul dintre cele mai puternice pietre folosite pentru conectarea la marile energii telurice (împământare cum se mai spune) dar este și piatra care ne poate ajuta să aducem corecții atât caracterului cât și comportamentului nostru, dominat de multe ori de gelozie, ură, atașament acerb față de persoane și lumea materială, resentimente care orbesc putința noastră de iertare. Nu numai că nu știm a ne ierta propriile noastre greșeli dar nu știm, nu putem sau nu vrem să găsim puterea de a ierta greșiților noștri.
Obsidianul "Snowflake Obsidian" (conoscut si sub numele de "Fulg de nea") este nu numai o piatră a iertării dar este și o piatră purificatoare (în anumite circumstanțe este și o piatră detoxificatoare) și echilibrantă bioenergetic prin armonizarea fluxurilor energetice în cele trei mari paliere: corp - minte - spirit !
Datorită acestor importante calități, am selectat acest tip de obsidian "Snowflake Obsidian" pentru a realiza un set de bijuterii handmade pe care să-l integrez în colecția mea cu tematică religioasă, supunându-vă atenției o întrebare : ce este iertarea?
Mulți dintre noi, stau acum izolați în case și speriați de ce se întâmplă în jurul nostru. Vă recomand să recititi 1 Corinteni 13 "4 Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
5 nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
6 nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, 7 acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul".
Dacă nu putem ierta, înseamnă că nu avem dragoste.
Si dacă nu avem dragoste, nu avem nimic...
Atunci chiar nu mai contează ce se întâmplă ăn jurul nostru... sau cu noi !
Erată:
Dintr-o eroare "materială" în poze am trecut "Jasp" în loc de "Obsidian". Mea culpa și voi reface pozele...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox si placate cu a, Obsidian 20x10x8mm, Obsidian de 4 6 si 8mm, Snur matase neagra

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 33 grame
Cercei: 4 cm / 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023