Ochi de Șoim Rezervat (cod 184)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dintre toate cuarturile chatoiante numite "Ochi de..." cel mai fascinant mi se pare a fi "Ochiul de Soim", tip de cuart din care am realizat si setul propus acum spre vanzare in magazin.
Vizitatoarelor magazinului meu, le reproduc un citat care spune multe despre acest cuart mistic:
"Dobandind profunzime si claritate, inteligenta devine apta sa sondeze strafundurile , unde descopera adevarate resorturi, esenta manifestarii fenomenale, nu se mai lasa luata de val, de opiniile celor din jur, de mecanismele automate dobandite in timp, ci vede "dincolo-ul", launtricul, adancul, profundul. iar constiinta se revarsa in genunea cunoasterii interioare, focalizata spre intelegerea corecta , superioara a realitatii" (Dr. Dorin Dragos).
Ochiul de Soim ne ajuta (chiar daca ramanem mirati) sa intelegem ceea ce pare de nepatruns, incat, la urma, sa spunem eliberati: "Aha, deci asa stateau lucrurile"!
Ochiul de Soim este de departe unul dintre cele mai importante cristale care activeaza planul mental.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Multifir de matase neagra, Ochi de Soim sfere de 10 8 6

Dimensiuni: Colier: 44 (+5) / 50 grame
Cerceii: 5 cm / 8 grame (4+4gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023