Ochi de Taur REZERVAT (035)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In descrierea Aventurinului spuneam ca este pentru lumea mineralelor ceea ce este Mușețelul pentru lumea vegetală și dacă bătrânii salutau în drumul lor mușețelul "Să trăiți Domn' Doctor, putem spune ca Cuartul "Ochi de Taur" este pentru lumea mineralelor, ceea ce este usturoiul pentru lumea vegetala. (hi,hi,hi... nu degeaba unii care lucreaza cu magia folosesc Ochiul de Tigru pentru alungarea strigoilor, fantomelor)
Din gama cuarturilor chatoiante regasim in toata splendoarea lor cateva specimene care difera unul de altul prin simplu fapt ca s-au nascut la temperaturi diferite (chiar daca au in general aceeasi compozitie): Ochiul de Taur se formeaza la temperaturi mai ridicate decat Ochiul de Tigru.
Se spune adeseori ca Ochiul de Taur se comporta ca o oglinda, actionand ca un adevarat scut, deoarece se presupune ca reflecta toate energiile negative care ar veni spre noi (si ar fi focalizate spre emitator)
Daa curaj, putere si sprint in anumite actiuni (daca esti nehotarata sa faci ceva, Ochiul de Taur te imboldeste sa faci.
Combate lenea si iti ofera dinamism in atitudine.
Conform credințelor indiene, piatra Ochi de Taur oferă succes în comerț și, de asemenea, longevitate. Indienii purtau pandantive cu ochi de taur pentru a comunica mai bine cu lumea paralelă. Această piatră reprezintă, de asemenea, ultima sclipire de speranță când lucrurile se destramă.
Ochiul de Taur dezvolta instinctul de supravietuire, regenerează, dă putere la poticnire.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aurite, Baze pentru cabochon 18x13mm, Cuarturi 10mm 8mm 6mm, Snur matase maro roscat

Dimensiuni: Colier: 46 (+4)cm / 48 grame
Bratara 18-19cm/ 19 grame
Cerceii: 4 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023