Opal - Rezevat (cod 191)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


"Dimensiunile sunt reprezentate de cerurile care formeaza acest univers. Deocamdata ne limitam la universul in care traim acum. In total sunt 10 ceruri si 7 anticeruri. Fiecare din aceste sunt impartite la randul lor in alte 10 subceruri. Cerurile se deschid catre Divinitate, catre Lumina, anticerurile catre intuneric. Fiecare din aceste ceruri se imparte la randul lui in 10 subceruri. Fiecare cer are propria vibratie, propria densitate de lumina, propria putere energetica. Cerul I este cel mai aproape de lumea fizica, de materie. Spiritele care traiesc in cerurile I si II cunosc suferinta si durerea. Cele care se gasesc in cerul V cunosc si fericirea. De la cerul VII in sus toti cei care se gasesc acolo fac voia Sf Treimi, voia lui Dumnezeu Tatal, a lui Iisus Christos si a Maicii. In cerul X se afla Cetatea de Opal, locul unde se gaseste Sf. Treime. Tronul lui Dumnezeu. Fiecare din noi, la nastere, venim dintr-un anumit cer. Cerul din care venim este consecinta faptelor noastre anterioare. " (Bibl. "")
Setul pe care vi-l prezint acum este realizat din Opal galben (Mexic) si face mai mult parte din colectia "Cristalele si "Anatomia energetica" deoarece este una dintre putinele pietre acre activeaza chakra Manipura (a plexului solar) -vitala pentru existenta noastra trupeasca pe Pamant (ea produce energia neceesara vietii) si chakra Coroanei (Sahasrara, chakra de-asupra capului care ne conecteaza in lumea celesta.
Mai precis, Opalul galben ne ajuta sa traim in armonie cu natura de pe Pamant, fiind insa in acelas timp conectati si la energiile sublime ale Tatalui ceresc. Cand chakra Manipura este dizarmonizata, ajungem sa muncim numai pentru pentru mancare, uitatnd de legatura noastra cu Dumnezeu. Cand se actioneaza pentru echilibrarea chakrei Manipura prin Post si Rugaciune, ni se deschid portile lumii ceresti si intram in comuniune cu Gratia si Compasiunea Divina.
Opalul Galben tocmai intermediaza aceste legaturi subtile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice Gold filled, Banuti din Opal de 22mm, Snur din matase galbena ocru

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 44 grame
Cercei: 4,5 cm / 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023