Pandantiv cu Hemimorfit (219)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția "Pandantive" vă prezint acum un alt cristal pe care îl gasiți foarte rar inclus în lucrări din sfera bijuteriilor handmade: Hemirorphite.
Rar, atât pentru prețul său destul de ridicat cât și pentru faptul că nu este un cristal suficient de bine popularizat pentru a fi făcut cunoscut, iubit și apreciat la justa lui valoare.

Vizitatoarelor magazinului meu:
Despre Hemimorfit (cunoscut și sub numele de Calamină) putem începe descrierea chiar cu numele lui din limba Greacă: Hemi (însemnând jumătate și Morphosis transformare din cauza formei cristalului, care la un capat este bont (ca si cum ar fi tocit) iar de jumătate la celălalt capat este piramidal, ascuțit. Adica, de la jumatate, cristalul suferă ...o transformare, comportament rar întalnit în lumea mineralelor.
Hemimorfitul este de fapt un minereu de Zinc, lămurit și identificat abia în anul 1803 de catre mineralogul James Smithson și nominalizat oficial cu numele de acum, in anul 1853 (de către mineralogul german Gustav Adolph Kenngott)
Hemimorfitul este considerat a fi o piatră a empatiei, promovând compasiunea în toate interacțiunile. De asemenea, se crede că ajută la comunicarea sentimentelor și la reglarea emoțiilor interioare. Practicanții susțin hemimorfitul ca o piatră pentru detașarea ego-ului de sine și pentru creșterea spirituală.Pe tărâmul fizic, hemimorfitul este considerat a fi capabil să atenueze durerile de cap hormonale, să diminueze durerile legate de ulcer și să promoveze pierderea în greutate.
Deși hemimorfitul nu este o piatră oficială de naștere, este strâns asociat cu semnul zodiacal al Balanței. Se crede că este util cu chakrele inimii, al treilea ochi și coroanei.
Hemimorfitul este un material neobișnuit de piatră prețioasă și este de obicei sau piatră de colecție, care nu este adesea folosită pentru bijuterii. Tonurile sale crem de albastru și albastru-verde îl fac un material atractiv pentru o gamă largă de stiluri. Culorile albastre pot fi evidențiate cu materiale cu contrast ridicat, cum ar fi o piatră de soare, sau aduse într-un amestec de culori de apă atunci când sunt înșirate cu amazonit, apatit, agat de dantelă albastră și pietre similare. Hemimorfitul arată elegant cu perle albe sau cuarț înghețat, accentuând orice bandă albă care poate exista în pietre. Dar, Hemimorfitul ar trebui să fie limitat la cercei, pandantive, ace sau broșe și orice caboșoane trebuie să se așeze în suporturi bine protejate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice placate cu, Coarda speciala impletita 4mm, Piatra Gema din Hemimorfit

Dimensiuni: Colier: 42-46cm/ 28 gr
Pandantiv: 60x50x8mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023