Pandantiv>Rezervat (093)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantivul (are doua fețe: Avers și Revers) este de fapt un dispozitiv executat la comanda unei cliente, care ar putea armoniza fluxurile bioenergetice ale chakrei Ajna, pentru echilibrarea planului mental dar care, pus sub perna, poate conduce la reglarea nivelului de Melatonină, răspunzătoare de inducerea somnului natural.
De fapt, acest dispozitiv se presupune că rezonează în gama de frecvență Teta (3-7 Hz) specifică somnului paradoxal (REM) în care apar majoritatea viselor.
I-am adaptat și un șnur reglabil pentru a putea fi purtat și ziua, când rolul lui este de a echilibra funcțiile planurilor Mentalului Subconștient, Mentalului Conștient și Mentalului Supraconștient. (controlul asupra minții mai pe scurt)
Notă personală:
Cristalele nu fac minuni. Minuni face Dumnezeu.
Cristalele nu vindecă. Doctorii vindecă.
In schimb, cristalele pot aduce o plus valoare vieții noastre putându-ne ajuta să ne simțim mai bine și să ne păstrăm sănătatea.
Si nu este puțin...
Referitor la acest pandantiv -care arată, poate, puțin ciudat, aș mai putea spune că inițial am vrut să îi pun numele "Vârtelnița Fermecată" dar, nepunându-i acest nume, voi adăuga pentru vizitatoarele magazinului meu o scurta poezie din superba poveste a Fraților Grimm "Vârtelnița Fermecată"
"Lună plina, fă lumină!
Dă-mi povață și mă-nvață:
cum să fac, cum sa prefac astă claie
cât un munte 'nalt de paie
în fir de aur auriu, fir de aur straveziu???"
(pe parcursul poveștii Luna o va ajuta, trimițăndu-i un pitic (spiriduș) care îi va îndeplini minunea copilei "văzând cu ochii" -dar cu un anume preț...)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ace cu cap alama argintata, Agate indigo 3mm, Ametiste fatetate de 4mm, Baza pandantiv zamac argintat, Cabochon Ametist 36 x 8mm, Cristale Swarovski tip Fire O, Lapis Lazuli 4mm, Snur textil 3mm

Dimensiuni: Colier pe snur reglabil: 44-74cm
Pandantiv 45 x 8 mm / 19 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023