Perluțe (003)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Perla Tahitiana
Multitudinea de perle de cultura aflate pe piata comerciala trebuie sa ne dea putin de gandit atunci cand vorbim despre calitate si autenticitate. Foarte multe Perle Negre sunt vopsite (majoritatea...) Perlele negre naturale sunt foarte rare si mai ales foarte scumpe deorece sunt produse intr-un singur loc in lume, in jurul insulelor din Polinezia Franceza (Tahiti, de unde le vine si numele) prin cultivarea si cresterea unor srtidii cu buze negre (Pinctada margaritifera), singurele stridii care produc perle negre naturale, stridii care pot ajunge la o greutate de pana la zece kilograme!!!
Exportul de Perle Negre din Polinezia se ridica la cca 20 milioane dollari anual (!!!)
Perlele negre de Tahiti au varietate cromatica fantastica: negru cu irizatii verzi, roz, albastru, argintiu si galben si sunt selectate printr-o sita cu gauri de marimi din jumatate in jumatate de milimetru (perlele din acest set au cca 5,5mm)
Perlele de Tahiti cu care am realizat acest set au irizatiile predominant spre albastru.
Pentru forma si stil am adaugat alaturi de perlele negre de Tahiti margele, mici margelute cilindrice din Hematit natural negru si margele sferice din Onix negru (sau banuti la cercei de exemplu)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice inox Ni fre, Hematit negru, Onix negru, Perle de Tahiti, Snur multifir negru

Dimensiuni: Colier: 43 cm/ 25 grame
Cercei: 4 cm/ 4+4 bgrame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023