Piatra iertarii (041)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piatra iertării
Unde începe și unde se termină plaja în care suntem capabili să iertăm?
La ce nivel spunem: Acest lucru se poate ierta dar acest lucru Este de neiertat ? Ce mecanisme cerebrale intră în funcție când trebuie să iertăm?
Hotărâtă treaba, nu este usor de răspuns și nu se poate realiza cu ușurință.
Numai de noi depinde acest lucru, de nivelul nostru de spiritualitate la care am ajuns și mai ales de fantasticele câmpuri, linii și fluxuri bioenergetice care trec prin corpul nostru, produse și controlate de chakrele nostre, mai ales cele care armonizează Planul emoțional afectiv și in cel al Mentalului conștient.
Pietrele nu fac minuni. Minuni face Dumnezeu. Pietrele nici măcar nu vindecă: vindecă doctorii și tămăduitorii înzestrați de Dumnezeu cu acest har. Dar, prin rezonantele lor din zona energeticii subtile, cristalele ne pot ajuta să ne păstrăm sănătatea, echilibrul și starea de bine.
Pentru acest segment emoțional afectiv, mai mulți cercetători din sfera cristaloterapiei, au ajuns în general la niște concluzii care n-au fost combătute și care au condus la scurtă listă de cristale care se recomandă persoanelor interesate de acest subiect.
Iată câteva dintre ele:
Mai întâi, ca o regulă generală, se recomandă cristalele (pietrele) albastre (bleu) deoarece rezonează cu planul mental conștient, cel responsabil cu hotărârile pe care le luăm în cazul iertării. (prin excelență: Blue Lace Agate)
Sugilitul, (n.n. Judy Hall) face parte din categoria cristalelor cu vibrații înalte (Planul Spiritual ajută la înțelegerea corecta a noțiunii de Greșeala și ne îndruma spre rugăciunea unică:
"Si ne iartă greșelile noastre, precum iertăm și noi greșiților noștri"
O altă piatră importantă este verdele Dioptaz care rezonează cu chaktra inimii, chakra responsabilă și cu echilibrarea Planului Emoțional Afectiv (n.n. Robert Simmons)
Aici intră și Prehnitul, Peridotul, Malachitul, Calcitul verde, Aventurinul, Jadul, Moss Agatele.
Rhodonitul este o altă importantă piatră, fiind recunoscut ca un cristal al compasiunii și iubirii necondiționate. Apoi, inconfundabilul roz trandafiriu al Rhodochrositului. In general, toate cristalele ROZ (Cuart Roz, Morganit, Lepidolit etc...) sunt recomandate pentru acest segment al planului Emoțional Afectiv: Iertarea!

Dar... sunt câteva pietre (cristale) despre care lumea (și nici chiar sit-urile de pe net) nu bănuiește că s-ar încadra în aceasta tematică. Iată trei dintre ele: Onixul, Larcima de Apach si ... Obsidianul Fulg de Nea. Aceste pietre sunt pietre cu totul speciale și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să realizez acest set pe care îl prezint acum, set manufacturat cu mărgele din Obsidian Fulg de nea
Clienta care va comanda acest set, va primi și informațiile care aici nu se pot posta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Cabochoane Fulg de nea 18x13, Obsidian de 8 6 si 4mm, Snur matase neafra, Tortite aliaj chirurgical

Dimensiuni: Colier: 50 cm / 32 grame
Bratara cu pietre la doua gauri: 18 cm/ 24 grame
Pandantivele: cabochoane de 18x13mm
Cerceii: 5 cm / 4 + 4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023