Picasso Jasper (184)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piatra, poartă numele celebrului pictor impresionist datorită aspectului ei abstract modernist, cu dungulițe largi de negru, gri sau maro-roșcat.

Cu toate culorile și modelele sale, nu este surprinzător că este o piatră versatilă, cu o mulțime de proprietăți metafizice. Se spune că Jaspul Picasso este o piatră de meditație excelentă. Unii oameni apreciază Jaspul Picasso pentru capacitatea sa de a reînnoi prieteniile pierdute sau de a ajuta la ghidarea în timpul tranzițiilor relationale. Se spune că această piatră promovează claritatea interioară și ajuta la interpretarea corecta a propriilor noastre gânduri.
(de câte ori nu rămânem mirați de propriile noastre gânduri fără să stim cum și de ce apar?)
Jaspul Picasso este cel mai strâns asociat cu chakrele de bază, sacrale și ale plexului solar. De asemenea, este o piatra care sustine creativitatea, care ajută la deblocarea unor sentimente și manifestarea ideilor imaginative.
Jaspul Picasso, numit uneori și piatra Picasso, este de fapt un calcar metamorfic și deloc un Jasp. Straturile și culorile frumoase ale jaspului Picasso rezultă din căldura și presiunea din interiorul Pământului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din Alama, Jaspuri de 10 8 si 6mm, Snur multifir cerat de 0 8mm

Dimensiuni: Colier: 46/ 48 grame
Pandantiv cu cabochon de 25mm
Cercei: 4 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023