RASFAT SI INGRIJIRE - CREMA HIDRATANTA PENTRU CORP

41,04 LEI

Garantez pentru felul in care te vei simti dupa ce vei folosi aceasta crema: RASFATATA! ABSOLUTUL DE IASOMIE cu care este parfumata este responsabil pentru starea psihica iar bogatia de ACTIVE hidratante si reparatoare, de ULEIURI VEGETALE de foarte buna calitate si minunatul UNT DE SHEA (nerafinat, organic) sunt combinate astfel incat senzatia de piele sanatoasa este simtita imediat, chiar dupa prima aplicare..
Ingrediente (trecute in ordine descrescatoare): apa minerala si hidrolat din plante medicinale (reteta proprie), unt de shea*, ulei de susan*, de cocos* si de migdale dulci*, ceara emulsifianta vegetala, ureea, provitamina B5, glicerina vegetala, alantoina, extract din samburi de grapefruit*, vit. C si E, absolut de iasomie.
*ingrediente certificat organice, uleiurile si untul de shea sunt nerafinate si presate la rece.
Efectul HIDRATANT este asigurat de: uree, provitamina B5, alantoina, glicerina, ulei de cocos si unt de shea, hidrolatul si apa minerala.
Efectul EMOLIENT este dat de amestecul de uleiuri vegetale si untul de shea.
Efect NUTRITIV au urmatoarele ingrediente: untul de shea, uleiul de cocos, uleiul de susan.
Efectul PROTECTOR este responsabilitatea vitaminei E, alantoinei, a untului de shea, a uleiului de susan, a uleiului de cocos si a uleiului de migdale dulci.
ANTIOXIDANTE sunt vitaminele C si E, amestecul de uleiuri si untul de shea, extractul de samburi de grapefruit (care este in acelasi timp si conservant).
Emulsifiantul folosit este o ceara derivata din uleiul de masline, confera finete si stabilitate cremei si asigura pastrarea filmului hidro-lipidic al pielii.
Asa cum poti observa, crema este o emulsie bogata in elemente protectoare, nutritive si hidratante, cu parfum intens, textura foarte placuta, usoara si fina. Pentru ca nu contine decat ingrediente active (nu si agenti de ingrosare) este suficienta o cantitate mica de produs care se maseaza pe pielea curata, cu miscari circulare. Poate fi folosita de doamne si domni, de persoane cu pielea sensibila sau mamici care alapteaza, chiar si de copii, practic, nu are contradictii.
Nu contine coloranti, parfumanti sau conservanti sintetici, ci doar ingredientele prezentate mai sus care sunt de provenienta 100% naturala.
Produsul nu exista in stoc, va fi pregatit dupa plasarea comenzii si este valabil 45-60 zile de la data manufacturarii. Este ambalat in recipiente sterile de 100 ml., opace, cu pereti dubli si capac intermediar.
Aceasta este portia de rasfat, sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare; inainte de a comanda te rog sa citesti "politica magazinului". Multumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024