Raw Skin Food-crema de corp hidratanta,fermizanta,supernutritiva-BlueScent

35 LEI

O crema de corp savuroasa,cu o textura foarte usoara,semifluida,ce lasa pielea fina ca matasea,cu proprietati hidratante,calmante, elasticizante, antiimbatranire. Este indicata pentru toate tipurile de piele.
Ingrediente:apa florala de musetel,apa florala de lavanda,apa florala de galbenele,ulei extravirgin de cocos,ulei extravirgin de avocado,ceara emusifianta aprobata Ecocert pentru cosmeticele bio,uree,pantenol,acid hialuronic,proteine din matase,inulina,conservant natural aprobat Ecocert pentru cosmeticele bio,uleiuri esentiale.
Apa de musetel are efecte profund calmante si relaxante petru orice tip de piele.Este antiinflamatore si imbunatateste vizibil aspectul pielii.
Apa de galbenele,este un tonic minunat pentru piele.Are proprietati antiseptice,antiinflamatoare si astringente.Imbunatateste elasticitatea,calmeaza pielea inflamata si ii uniformizeaza aspectul .Catifeleaza pielea aspra si o netezestel,reduce daunele cauzate de radicalii liberi si de expunerea la soare,intarzie imbatrinirea ei. Hidrolatul de lavanda poate fi folosit pentru toate tipurile de piele,sensibila,uscata,grasa,piele iritata,pielea delicata a bebelusilor.Este regenerant,cicatrizant,reduce imperfectiunile pielii.
Calmeaza iritatiile si mancarimile ,are o o puternica actiune antifungica si antimicotica.
Uleiul extravirgin de cocos este hidratant,emollient,hraneste si regenereaza pielea,cu un puternic efect antiaging.face minuni pentru pielea uscată, descuamată sau aspră. Are proprietăți antibacteriene și antifunfice, este puternic antioxidant ,amelioreaza diverse problem de piele,eczema,psoriazis,dermatite, contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice a pielii.
Uleiul de avocado este bogat de vitamine, precum complexul de B-uri, A, C, E, D, K si de minerale, cum ar fi calciu, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc. Vitaminele A, D si E joaca un rol important in regenerarea celulara si au, in acelasi timp, functia de agenti antibacterieni si antiinflamatori. Stimuleaza productia de colagen si este de pana la patru ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline. Hidrateaza profund orice tip de piele si previne imbatranirea, atenueaza celulita si vergeturile,este hidratant,emolient,antirid,cicatrizant,,antibacterian. Uleiul de avocado calmeaza senzatia de mancarime si uscaciune si previne deshidratarea cauzata de factorii de mediu, de schimbarile climatice sau de expunerea la soare.
Vitamina B5 este esentiala pentru organism. Precursorul vitaminei B5 este panthenolul, care odată ce pătrunde în piele se transformă rapid în acid pantotenic, cu rol important în activitatea celulelor și a țesuturilor. Incorporat in produsele pentru piele, stimulează sinteza keratinocitelor și proliferarea fibroblastelor ,celule constitutive ale epidermei, favorizând astfel vindecarea leziunilor şi accelerarea regenerării pielii, în plus, crește nivelul de hidratare și are efect anti-inflamator.cicatrizant,hidratant forte.
Proteinele din matase sunt extrase chiar din matase .Adaugate in crema,formeaza un film invizibil la suprafata pielii cu dublu rol,de hidratare si de protectie.Ofera o senzatie incredibila de catifelare si moliciune.Componenta principala,sericina,are capacitatea de a se lega de moleculele de apa si de a le transporta adanc in piele.Avand o masa moleculara foarte mica,patrund in straturile profunde ale pielii,oferind o hidratare de durata.Pe langa hidratareare si proprietati protectare, antirid si de elasticizare a pielii.
Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage şi reţine o cantitate mare de apă, această capacitate, printre altele, conferă volum şi elasticitate pielii. Este refermizant şi tensor, tonifică stratul superior al pielii,redensifică și restructurează țesutul cutanat,este catifelant, netezește pielea.
Urea este un factor natural de hidratare a pielii si este produsa în mod natural în piele. Pielea normală conţine aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică şi pacienţii cu psoriazis au pielea cu un conţinut mai redus de uree.Contribuie la regenerarea celulara,hidrateaza in profunzime prin capacitatea deosebita de a mentine apa in straturile pielii.

O crema de corp,oricat de bine ar fi formulata nu o a aiba efectul asteptat daca nu sunt inclusi cativa pasi esentiali in rutina de ingrijire.
Exfolierea este poate cea mai importanta etapa in ingrijirea pielii. Daca pielea nu este exfoliata,in timp, ajunge sa stranga tot mai multe celulele moarte la suprafata si sa devina aspra, terna, fara stralucire. Astfel ,crema de corp, oricat de buna ar fi, nu patrunde in profunzime in piele si ingredeintele benefice nu isi fac efectul.
Crema se absoarbe cel mai bine in piele si are cele mai bune efecte ,daca este aplicata imediat dupa dus,cand porii sunt deschisi. Masajul usor si indelung o face sa patrunda mai bine in piele.
Aplicarea regulata consolideaza efectele in timp.
Crema este valabila 3 luni de la preparare,in loc racoros,de preferinta in frigider.
Este ambalat in recipient de 160 de ml.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 160 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024