Rejuvena Eyes Serum-ser contur ochi,antirid,anticearcan,antipungi-BlueScent

78 LEI

Nou!!! Acum serul este ambalat in recipient cu pompita de dozare, de 20 de ml, pentru o aplicare mai igienica si pentru a limita contaminarea continutului.

Rejuvena Eyes Serum este un produs premium, cu o textura de gel,preparat prin emulsionare la rece,păstrand intacte absolut toate proprietatile ingredientelor,destinat varstei 35+.
Este un ser lejer ca si textura,dar extrem de concentrat,de tip booster,ce se absoarbe imediat,poate fi aplicat atat pentru zi cat si pentru noapte.
Regiunea perioculara este cea mai importanta si cea mai vizibila zona estetica la nivelul fetei.Atunci cand dorim sa ne imbunatatim aspectul fetei, trebuie acordata atentie deosebita zonei ochilor,aici aparand primele semnele specifice inaintarii in varsta: exces de piele laxa,cearcane adanci, cercuri pigmentare si nu in ultimul rand riduri in coltul ochilor si la nivelul pleoapelor inferioare.
Rejuvena Eyes Serum reduce vizibil si semnificativ pungile de sub ochi,aspectul de ochi umflati si pufosi,ilumineaza cercurile intunecate,are un efect antirid puternic si durabil in timp,improspateaza instantaneu zona perioculara,cu efect de lifting imediat,hraneste intens zona delicata din jurul ochilor.

Ingrediente:apa florala de trandafir si euphrasia,gel de aloe vera,Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3. Chrysin(un flavonoid natural extras din polen de albine), Hexapeptide -19, Dypeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Pentapeptide-18, polizaharide extrase din quinoa cu efect de lifting,polizaharide naturale de L-fucoza, D-galactoza, acid galacturonic,extract concentrat din 5 plante:hamamelis,arnica,castan salbatic,nalba si ruscus,hesperidina derivate din citrice, extract de acmella,complex natural dermosoft cu rol conservant.

Peptidele sunt una dintre cele mai mari descoperiri in ingrijirea pielii.Folosite initial pentru tratarea ranilor adanci,sunt folosite acum in produsele cosmetice cu efecte deosebit de puternice . Ele se obtin prin condensarea aminoacizilor,si in functie de numarul de aminoacizi folositi se pot obtine dipeptide,tripeptide,hexapeptide,etc .In functie de combinatia de aminoacizi,folosesc in diverse scopuri:hidratare,umplerea si netezirea ridurilor,producerea de colagen,antioxidant,etc.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Dypeptide-2,derivat din aminoacizi de valina si triptofan,imbunatateste circulatia limfatica diminuand considerablil pungile de sub ochi ,actioneaza synergic cu Palmitoyl Tetrapeptide-7,ce actioneaza asupra fenomenelor inflamatorii si reda tonicitatea si elasticitatea pielii.
Pentapeptide-18 reduce profunzimea ridurilor cauzate de contracții ale mușchilor expresiei faciale.
Palmitoyl Oligopeptide si Palmitoyl Tetrapeptide-3 refac tonusul pielii,prin stimularea productiei de collagen.
Chrysinul, este un bioflavonoid natural care se găsește în anumite plante și în polenul de albine.
Culorea inchisa infra-orbitală se datorează acumulării în derm și epidermă a hemoglobinei și a produselor derivate din degradarea acesteia ((biliverdin, bilirubină și fier) Chrysinul dizolva si absorbe pigmentul prezent în sânge care este responsabil pentru culoarea intunecata din jurul ochilor.
Si nu doar atat,studii clinice ii dovedesc eficienta în inclusiv a inflamatiilor oculare cauzate de alergiile sezoniere.

Combinate,cele 6 tipuri de peptide actioneaza extrem de eifcient in reducerea ridurilor din jurul ochilor,dupa numai cateva saptamani de utilizare continua.
Extractul concentrat din cele 5 plante reduce pungile si cercurile intunecate perioculare,netezeste pielea si o tonifica,are efect antioxidant ,antiaging,antiinflamator,descongestionant si calmant . Extractul de hamamelis are actiune vasoconstrictoare,arnica este venotonica,castanul salbatic este antiinflamatoar , antiedematos si calmant,extractul de ruscus ,descongestionant si antiedem,hesperidina are efect antioxidant, si antiinflamator si stimuleaza microcirculatia .
Extractul de quinoa este un ingredient tensor natural, formând un film biologic coeziv și continuu cu efecte imediate. Structura sa 3D se potrivește perfect cu suprafața pielii,netezind-o ,ii confera un aspect ferm si tanar.
Apa florala de euphrasia se obține prin distilare cu aburi din flori și frunze de Euphrasia officinalis, recunoscuta la nivel mondial pentru proprietățile sale calmante si decongestionante in afectiunilor oculare . Eufrasia este alegerea ideala pentru pielea uscata, obosita, delicată, sensibilă, iritată și înroșită din zona perioculara, datorită compozitiei bogate in flavonoide, taninuri și iridoide. Are o actiune luminanta, linistitoare si revigoranta impotriva cearcanelor si cercurilor intunecate si a edemelor de diferite etiologii.

Aplicați cu mișcări delicate pe piele, de-a lungul osului orbital, din interior spre exterior și de-a lungul celor 4 puncte de presiune sinusală,o cantitate mica de produs si masati usor pana patrunde in piele.Poate fi folosit atat pentru zi,cat si pentru noapte.
Este ambalat in recipient roll-on din sticla ambra ,de 20 ml,suficient pentru 3 luni de aplicare zilnica.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 20 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024