Renovage-crema antiaging,antirid,regenerativa-BlueScent

75 LEI

Un ten ingrijit (din timp)poate arata minunat si la 50 de ani.Pentru asta,o simpla crema antirid nu este de ajuns.O crema antiaging trebuie sa cuprinda mai multe aspecte:hranirea pielii in primul rand cu nutrienti de calitate,sa contina antioxidanti care sa combata radicalii liberi,sa aiba in compozitie principii antirid,vitamine,elemente hidratante,elemente catifelante ce imbunatatesc aspectul pielii,etc.
Mergand pe aceste principii,Renovageeste o crema antiaging cu totul deosebita,lejera,fina ,matasoasa,ce se absoarbe imediat in piele si lasa o senzatie incredibila.Efectul imediat este reducerea ridurilor si imbunatatirea vizibila a aspectului pielii,iar efectul pe termen lung este incetinirea procesului de imbatranire si regenerarea ei.
Poate fi folosita ca si crema de zi sau de noapte pentru toate tipurile de piele.Este o excelenta baza pentru machiaj.Desi este o crema lejera,este in acelasi timp bogata si onctuoasa.

Ingrediente: Ingrediente:Ulei de argan,ulei de primula,unt de shea,ulei de iasomie,apa de trandafir,elastina,colagen,liponanozomi antioxidanti,fitoretinol,hexapeptide,coenzima Q10,proteine din matase,zanthalene,liponanozomi de acid hialuronic,extract de acmella,isoflavone,resveratrol,pulbere hidrolizata din perle de apa dulce,emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana,uleiuri esentiale.

O compozitie premium si exclusivista intr-o crema handmade.Ok,veti zice ,insa pot cumpara de pe piata o crema cu aceiasi principii active .Sigur insa diferenta majora este ca o crema din comert,pe langa ingredientele active, contin o multime de substante de umplutura ,90 % apa,cel putin 3 tipuri de parabeni si parfumuri alergene.Alegerea este a voastra. Uleiurile alese ofera o nutritie de calitate superioara pielii.
Apa de trandafir este cea mai potrivita pentru ingrijirea zilnica a tenului.Are un continut natural de vitamina C,atat de necesara pentru sinteza de colagen si elastina,reduce ridurile si liniile de expresie,hidrateaza si tonifica.
Elastina si colagenul sunt doua proteine extrem de importante pentru ca ne ajuta sa ne pastram pielea fara riduri,tanara si elastica.Cantitatea de colagen scade incepand cu varsta de 20 de ani asa ca este esential sa stimulam pielea sa produsc elastina si colagen,prin aport exterior dar si prin alimentatie,aport de vitamina C,antioxidanti si hidratare.

Lipozomii sunt probabil printre foarte putinele ingrediente cometice care combina stiinta si natura pentru a imbunatatii calitatea pielii in conditii de siguranta.Acestia sunt mici sfere microscopice cu membrana lipidica similara cu cea a pielii ce incapsuleaza substanta activa pe care o transporta in acest fel intacta pana la nivel de celula.Liponanozomii antioxidanti sunt formati din liponanozomi de coenzima Q 10 si acid alfalipoic ,esentiali intr-o formulare antiimbatranire,cu efect antioxidant si photoaging foarte puternic.Inovatia incapsularii celor doua sub forma de liponanozomi,amplifica foarte mult efectul lor fata de adaugarea in crema in forma clasica asa cum au fost utilizate de zeci de ani .
Fitoretinolul este complet natural si este extras din semintele plantei Vigna Aconitifolia si este o alternativa la retinol,stabil in timp si complet tolerabil.Principalul efect este de a stimula producerea de colagen si elastina si de a da luminozitate pielii.De altfel a inlocuit retinolul clasic in mai toate cremele produse de firmele de prestigiu.


Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Coenzima Q10 este antioxidant forte, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Favorizează producerea de colagen și elastină. Contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
Izoflavonele sunt fitoestrogeni extrasi din plante si sunt noua frontiera a activelor cosmetice.Aplicate pe piele actioneaza asemanator cu hormonul de crestere proliferand cresterea celulara.Rezultatele de laborator au arata ca exista o crestere a sintezei de colagen cu 110% si a elastinei cu 120%,practic au efect de umplere a ridurilor si de reintinerire a zonei ochilor.Aplicate sub forma de nanozomi,patrund in piele mai adanc ,mai rapid cu un efect imediat si de durata.
Zanthalene este o noutate absoluta in industria cosmetica.Este un extract lipofil din cojile fructului Zanthoxylum Bungeanum,prin metoda CO2 ,care este un precedeu ecologic,fara solventi sau temperaturi inalte si care pastreaza integral proprietatile plantei din care a fost extrasa.Este certificat Ecocert si este absolut natural. Cunoscut si sub numele Sichuan Pepper este folosit in bucataria asiatica de mii de ani ca si condiment,pentru a mai domoli din iuteala mancarurilor picante si de a calma senzatia de arsura de dupa.
In studiile efectuate asupra eficacitatii extractului s-a dovedit ca Zanthalene are o actiune de lifting imediat si o actiune antirid marcanta. Datorita hidroxialchimidelor lipofile,prima senzatie la contactul cu pielea este cea de furnicatura,ca un impuls electric,apoi de relaxare a muschilor subcutanati,efectul de lifting fiind vizibil dupa doar jumatate de ora.Folosit pe termen lung,este un antirid de exeptie,mai ales folosit in combinatie cu alte active antirid.
Proteinele din matase sunt extrase chiar din matase .Adaugate in crema,formeaza un film invizibil la suprafata pielii cu dublu rol,de hidratare si de protectie.Ofera o senzatie incredibila de catifelare si moliciune.Componenta principala,sericina,are capacitatea de a se lega de moleculele de apa si de a le transporta adanc in piele.Avand o masa moleculara foarte mica,patrund in straturile profunde ale pielii,oferind o hidratare de durata.Pe langa hidratareare si proprietati protectare, antirid si de elasticizare a pielii.


Extractul de acmella(Acmella Oleracea,o planta ce creste in Brazilia) este un activ tensor antiaging si actioneaza prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor,ajuta la reorganizarea structurii dermului si netezeste vizibil suprafata pielii,reduce rugozitatea,mecanismul de baza fiind tensionarea din interior
Acidul hialuronic este unul din cele mai importante active cosmetice si este un hidratant asa zis de bariera,avand o extrem de mare putere hidrofila,o moleclula de acid poate stoca pana la 10000 de molecule de apa. De regula pe piata se gaseste o forma de acid hialuronic cu molecula mare ce nu patrunde adanc in piele ci doar in stratul superficial de la suprafata.In forma de liponanozomi,patrunde mult mai usor in piele si eliberarea treptata asigura o hidratare constanta,profunda si de durata.


Resveratrolul este un polifenol natural,antioxidant puternic, cu o capacitate extraordinara de a combate radicalii liberi.Se regaseste in fructe precum afine,mure,struguri negri,cacao,insa in cantitatea cea mai mare o regasim in troscotul japonez.In produsele cosmetice este folosit pentru a combate stresul oxidativ,previne aparitia semnelor de imbatranire,reduce ridurile si estompeaza petele inestetice de pe piele,reduce inflamatia.Este foarte bland cu pielea,fiid potrivit si pentru cea sensibila si iritata.
Pulberea hidrolizata din perle de apa dulce este practic un concentrat de aminoacizi si minerale ofera pielii o nutritie de calitate,o regenereaza,o remineralizeaza,da stralucire si previne imbatranirea.Contine in mod natural acid aspartic, treonină, serină, acid glutamic, alanină, fenilalaninei, metionina, valina, leucina, izoleucina, tirozina, glicina, cisteina ... esențiale pentru sinteza colagenului și sănătatea pielii

Crema poate fi aplicata ca si crema de zi sau de noapte.Este ambalata in recipient albastru din sticla si contine 55 de ml de produs.Este valabila 3 luni si se prepara in momentul lansarii comenzii.
Trebuie tinuta in loc racoros,de preferinta in frigider.

Gramaj:55 ml


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 55 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024