REZERVAT (cod 1243)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Produsul este rezervat si nu poate fi comandat.
Dragonii erau niște creaturi legendare din mitologia Asiei de Est în general și în particular, este rodiul folclorului chinezesc, simbolizând -de regulă, fascinante puteri benefice.
Față de cultura occidentală, care a denaturant simbolul de bază al dragonului si l-au transformat într-o creatură diabolică (aruncatoare de flacari), Dragonii din marea cultură a Asiei erau creaturi care semănau oarecum cu broaștele țestoase mari (mai precis pielea lor semăna cu carapacea broaștelor țestoase) sau niște șerpi uriași cu patru picioare, dar, întotdeauna simbolizau înțelepciunea și puterea benefică, puterea Imperiala care conduce statul prin orice mijloace, doar în folosul cetățenilor lui, din care cauza copiilor chinezi li se inocula de mici idealul: Toată viata ta să nu uiți ca ești Fiu de Dragon.
In cultura chineză doar geniile, oamenii de excepție, remarcabili și respectabili, făcători numai de bine, sunt comparați cu un Dragon. (Doamne, iartă-mă pentru tot binele pe care nu l-am făcut astazi deșii il puteam face!)
Mie mi-a rămas în minte o fabuloasă poveste cu un băiețel care trebuia să salveze un Dragon bătrân și bolnav, care mai apoi, il va ajuta în lupta sa de a salva viața de pe Pământ, periclitată de Nimic (acest nimic nu poate fi definit decât prin sensul lui direct, de ceva în care nu există altceva)
Povestea este lungă dar esența (morala poveștii) este aceea că niciodată să nu lăsăm Speranța să moară din cauza nimicului (adică, să tindem iîtotdeauna spre înalțare și să nu cădem pradă nimicurilor lumești)
Cu gândul la marea cultură Chineză și la superba poveste a Dragonului care salvează speranța oamenilor, am realizat acest interesant set compus din niște pandantive mari de Agate dragon (China) cuplate pe un lant rezistent dar discret.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Agate Dragon s Vein Agate, Distantiere din aliaj inoxidab, Margele Rhinestone capsulate

Dimensiuni: Colier: 77 cm / 77 grame
Pandantivele: 40x25x10mm/8 grame
Cerceii: 7 cm /10+10m grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023