Rezervat NINA Setul cu Perle "Nana" (080)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul de bijuterii Nana

Deschid colecția de bijuterii handmade "Femei celebre" cu setul de bijuterii hand-made "Nana", un set care caută să readucă în memoria noastră celebrul personaj din romanul cu același nume al lui Emile Zola (1840-1902) și nu numai atat: farmecul societății pariziene din timpul lui Napoleon al III lea, cu tot ce înseamnă năravuri, vestimentație și arta bijuteriilor de atunci.

Devoratoare de bărbați, Nana, o frumoasă dama de companie, lipsită de scrupule dar un adevărat trofeu menit sa astâmpere vanitatea masculină devine, la numai 19 ani, una dintre cele mai râvnite femei din Paris și simbolul unei societăți bolnave, depravate.
Datorită vestimentației ei stridente, de un lux greu de imaginat și enorm de scumpe, datorita bijuteriilor inaccesibile multor femei importante de atunci, Nana atrage o imensă invidie din partea concurentelor sale și o separă definitiv de orice asemănare cu un alt personaj literar celebru Dama cu camelii, prin faptul că Nana nu știe ce este iubirea, nu poate și nu se îndragostește, nefiind o curtezana delicata ci mai degrabă una capricioasă, frigidă și mai ales înnebunitoare de bărbați.
In fiecare seară, Nana purta altă îmbrăcăminte și alte bijuterii iar Perlele îi erau favorite.
De exemplu, un ansamblul haute couture având un preț exorbitant, era asociat de multe ori cu un bogat șirag de Perle (o asemenea vestimentație puteți vedea la păpușa postată spre exemplificare) trezea reale invidii printre pariziencele importante din acea vreme.
Nana, afost al nouă-lea roman scris de Emile Zola (1882) din ciclul de 20 volume Les Rougon-Macquart care, așa cum era deja de notorietate pentru romanele lui Zola, a provocat mari tulburări și reacții controversate în înalta societate pariziană de atunci.

Prin setul de Perle realizat special pentru colecția Femei, personaje celebre din literatura universală am încercat sa redau farmecul, eleganța și rafinamentul bijuteriilor purtate de Nana.
Setul este compus dintr-un colier cu două șiraguri răsucite, o brățara cu închizatoare, o pereche de cercei și un inel reglabil, toate realizate cu Perle naturale de cultură.
Păpușa expusă face parte din colecția personala de păpuși ceramice profesionale și nu este de vânzare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aliaj chirurgical a, Multi fir matase alba, Perle naturale de cultura

Dimensiuni: Colier: 2x 44cm/ 33 grame
Brățara: 20 cm / 18 grame
Cerceii: 2cm/3 grame (1.5+1.5gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023