Rhodocrosite (cod 341)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Se apropie sfarsitul anului si intotdeauna, inainte de a ne gandi la anul ce va veni, trebuie sa facem negresit o retrospectiva a anului care tocmai se incheie. Sa parcurgem filmul vietii noastre din ultimul an si sa facem bilantul cuvenit. Ce a fost bun pe trua pastra mai departe? Ce am gresit si ce am invatat din aceste greseli? Dar am invatat? Tot ce ni s-a intamplat rau ni s-a intamplat din cine stie cate motive. Unul insa, un motiv sigur este cel al nivelului cu care am propagat si constientizat DRAGOSTEA.
La 1 Corinteni 13 este data cea mai buna definitie a DRAGOSTEI:
"(...)Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n'aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acopere totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul.(...)
Iar eu, vin in magazinul meu cu cristalul dedicat DRAGOSTEI despre care vorbeste epistola catre Corinteni: Rhodocrositul, pe care il expun cu toata dragostea, cu gandul ca acest cristal isi va alege clienta potrivita si pe care il merita.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama placata cu, Multifir de matase roz, Rodocrozit de 8 6 si 4mm

Dimensiuni: Colier: 40-42 cm / 18 grame
Bratara (cu inchizatoare) 18 cm / 8 grame
Cercei: 3 cm / 3 grame (1,5+1,5 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023