Rhyolite REZERVAT (012)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Rhyolitul este piatra care contine cel mai mult siliciu dintre rocile vulcanice nascute din eruptiile explozive ale vulcanilor, avand o granulatie fina, o textura sticloasa si un important aport de Sanidin si Feldspati.
Obsidianul de exemplu, este o sticlă riolitică, la fel ca Piatra Ponce folosită ca abraziv.
Ca si Obsidianul, Rhyolitul a fost folosit la inceputurile umanitatii pentru confectionarea unor unlete si sau arme: varfuri de suliță si/sau săgeți.
Rhyolitul poarta in el energeiile telurice ale Pamantului, si se extrage in folosul umanitatii de peste 11.500 ani (!!!).
La ora actuala Tuful Rhyolitic se foloseste ca material de baza in constructii iar in arta decorativa ca piatra ornamentala. Vizitatoarelor magazinului meu:
FeelCrystals descrie foarte frumos propriert[ile subtile ale Rhyolitului:
(...)Riolitul întărește mintea, corpul și sufletul și este util pentru vindecarea vieții trecute. Ne ajută să procesăm trecutul și să-l integrăm cu prezentul, aducându-ne liniște sufletească învățându-ne să trăim momentul. Ajută la aducerea la cunoștință și rezolvare a dificultăților, stimulând soluții și promovând mișcarea înainte în viață. Riolitul sporește stima de sine, valoarea de sine, respectul de sine și aprofundează acceptarea adevăratului nostru sine. Ne ajută să vindecăm vechile răni emoționale și să facem față situațiilor provocatoare cu calm și cu forță interioară. Este folosit pentru a ajuta comunicarea cu animalele și tărâmul Naturii.
Fericirea este simplă. Oamenii sunt cei care o fac complicată. Folosiți Riolitul pentru a elimina blocajele emoționale și lăsați puterile sale transformatoare să curețe negativitatea din inimă. Riolitul vă ajută să vă concentrați atenția asupra a ceea ce este cu adevărat important - urmărind fericirea, indiferent de vârsta sau vreme. Ploaia sau strălucirea, bucuria sau disperarea - apelează la vibrațiile puternice, dar blânde, pământești, ale cristalului Riolit, care te ajută să rămâi o persoană echilibrată emoțional când te confrunți cu dualismul real al Universului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Rhyolite 18x13x6mm, Rhyolite 4mm, Snur matase kaki

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 37 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023