Rodocrozit (488)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Crestinii sunt in Marele Post al Pastelui.
Nu se tin nunti, nu se tin botezuri...
Ne despart putine zile de importanta sarbatoare.
Din colectia "Cadouri de Paste" nu putea lipsi Rodocrozitul, una dintre cele mai importante pietre asociate cu iubirea, cu dragostea, impreuna cu o dedicatie oferita tuturor vizitatoarelor magazinului meu:
Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică (Ioan, 3,15).
Acest verset sta la temelia si misiunea Bisericilor crestine (oricare ar fi ele): iubirea jertfelnica a lui Dumnezeu fata de Om si oferirea mijloacelor sfintitoare pentru mantuirea sa.
Rodocrozitul este mai dergraba o piatra a iubirii Divine si nu a uneia legata de trup.
Daca vreo clienta doreste transformarea acestui set intr-un Rozariu, sa imi comunice in privat si se poate rezolva acest lucru. (manopera de transformare nu se va adauga la pret)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama placata cu aur, Sfere de 8 si 6mm din Rodocroz, Snur multifir matase Roz

Dimensiuni: Colier: 47 cm / 22 grame
Cercei: 3 cm/ 3 grame (1,5+1,5 gr)

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023