Rozariu (082)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Anul acesta Sfintele sărbători de Paști cad la distanță mare între crestinii Romano Catolici și cei Ortodocși:
Primul va avea loc pe 31 Martie iar al doilea pe 5 Mai (!!!). Având în vedere ca Paștele romano-catolic bate la ușă, m-am gandit să prezint acum o lucrare tematică de cult: un Rozariu specific catolicilor.

Acest Rozariu prezentat acum în magazin poate fi folosit ca Rozariu veritabil (care respecta toate canoanele obiectelor de cult romano catolic) prin adaugarea unei secțiuni intermediare între colier și crucifix (vezu foto 4) sau ca bijuterie, (vezi foto 2) prin eliminarea acelei secțiuni și adaugarea unei brățări, a unei perechi de cercei adecvați.
Acest Rozariu este realizat cu Perle de Marollca (8 mm pentru Ave Maria si 12 mm pentru Tatal nostru)
Crucifixul este insotit de certificatul de autenticitate si garantie (pentru Argintul 925) dat de producatorul ASA Linea /Italia (vezi foto 8)

Notă:
Produsul nu poate fi comandat de catre clientele care nu au contul stabil pe Breslo cu cel putin 2 feedbeack-uri la activ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Callender Zamac argintat, Crucufix Argint 925, Perle Marollca 8 si 12mm, Snur matase alba

Dimensiuni: Colier: 64cm (+9cm) /85 gr.
Crucifix: 70x40mm/20gr
Bratara; 18,5cm/16 gr
Cercei: 6cm/5+5gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023