Salbă de Mai (026)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint acum set care prezinta cateva particularitati noi in materie de tehnologie a materialelor folosite in arta bijuteriilor hand made.
Este vorba despre tehnica folosirii butonilor. Eu am realizat colierul doar cu accesorii metalice folosind conectori de butoni, baze si butonii propriuzisi.
De retinut ca datorita conectorilor si bazelor deja integrate in colier, pentru butoni, alegerea a fost optionala iar clienta interesata de acest tip de bijuterii, trtebuie sa stie ca odata ce a achizitionat acest set, ea poate sa-si comande singura butoni cu tipurile de cristale incorporate dorite. Exista o variata gama de butoni cu cristale si astfel, clienta poate sa-si achizitioneze acesti butoni dupa culorile cristalelor dorite deoarece butonii sunt interschimbabili!

In acest fel, acest colier poate fi purtat in cel putin 7 variante cromatice, variante care se pot asocia cu vestimentatia potrivita. (ca si cum clienta ar avea sapte coliere, nu doar unul la care se schimba doar ... butonii care sunt cei mai vizibili)
Potentialele cliente interesate de acest set, ma pot contacta prin mesageria breslo pentru a da detalii suplimentare.

Manufacturarea este de inalta calitate si asigura un grad ridicat de uzura prin purtare iar materialelele fososite sunt de apreciabila calitate. Oricum, bijuteriile create de mine pleaca spre cliente cu o cuvenita si necesara garantie post vanzare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox Ni free, Baze butoni, Butoni interschimbabili, Conectori butoni, Sarma 0 8mm inox

Dimensiuni: Colier: 85 cm / 102 grame
Cercei: 7 cm / 8+8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023