Salbă REZERVAT (183)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Această salbă, executată la comandă, după modelul vândut deja "Mirela" (Salba Norocului de la codul 500) , este realizată cu "bănuții" dollar-ului american, pentru a-i da și un sens subtil.
S-au folosit subunitățile dollar-ului "Fyve Cents"; One Dime" si "Quarter Dollar"
1. Despre "Fyve Cents" putem spune doar că a fost pus în circulație în anul in anul 1866 și a fost prima monedă montată în Nichel, care a înlocuit primele monedele de aur și argint americane. Are o poveste fascinantă.
2. One Dime, are pe avers profilul stâng al președintelui american Franklin D. Roosvelt iar pe revers o ramură de măslin, o faclă și o ramură de stejar, simbolizând pacea, libertatea și victoria. Monedă de circulație standard între 1946-1964
3. Quarter Dollar a fost pus în circulație de Monetăria Statelor Unite în anul 1796, suferind schimbări de-a lungul timpului. Quarterul folosit de mine este cel emis în anul 1932, care are pe avers profilul președintelui american George Washinghton iar pe revers, un vultur măreț cu aripile întinse, cocoțat pe un mănunchi de săgeți.

Până la urmă, ideea de bază este că această salbă trebuie să aducă încrederea că nimic nu se poate fără Dumnezeu, curaj, libertate, pace lăuntrică și bogatie. (aceste deziderate se regăsesc inscripționate -sub o formă sau alta, pe aceste monede americane)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii robuste inoxidabile, Aliaj Nichel Cupru cca 25 Ni, Monede

Dimensiuni: Colier la doua siraguri:
Colierul 1: 85 cm
Colierul 2: 75 bcm
Greutate totala: 170 grame
Bratara: 20 cm / 41 grame
Cerceii: 6 cm / 8 + 8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023