Santo Palo (338)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pentru "Luna Cadourilor"am pregătit și acest simplu, discret dar interesant set, realizat cu accesorii minimale și lemn de Santo Palo.
De ce este așa interesant acest lemn încat se folosește inclusiv pentru creațiile meșteșugărești?
Cunoscut și sub numele popular de "Lemn Sfânt"iar știintific "Bursera Graveolens, este un copac care crește pe o arie restrânsa pe glob, undeva din Peninsula Yucatan pâna în Peru și Venezuela. In general, în padurile tropicale ale Americii Latine.
Iată ce spun băștinașii despre acest lemn:
"Palo Santo este folosit pentru a curăța trupul și casa de energiile proaste și ca un mare aducător de noroc"
Este de fapt o varietate de Tămânie care poartă în ea toate subtilitățile energetice ale acesteia și mai ales vibrează cu corpul Spiritual, purificându-l.
Personal am făcut teste practic cu Tămâia dar și cu Lemnul Sfânt. Vă pot spune că cca 25% dintre persoanele testate nu numai că nu a suporatat aromele dar au fugit de miros -asa cum se spune pe româneste, că "Fuge pe cum darcul de Tămaie"
Cca 40 % au fost neutre, 25 s-au simțit atrase ca de un real binefăcător iar cca 10% au recunoscut că au simțit de îndată Grația și Compasiunea Divină.
Am făcut aceste precizări deoarece setul realizat face parte din dispozitivele energertice folosite și în Aromaterapie. In pandantiv sunt așchii din lemn de Santo Palo" iar cerceii sunt realizati din esența naturală a acestui magnific copac.
Clienta primește si certificatul de autenticitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lant gun metal prefabricat, Lemn Santo Palo, tortite leverback argintate

Dimensiuni: Colier standard din Gun Metal de 40 cm,
la care s-a conectat un cosulet electroplacat cu Argint 925 sfera de cca 30mm si 14 grtame
Cercei: 2 cm. 2+2 grame
Inel reglabil
Cadou: 4 bratari din sarma SiaAl argintata de 7cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023