Sardonix (cod 1141)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Sard, Onix si Sardonix..
Trei denumiri cu importante diferențieri între ele mai ales din punct de vedere al cromaticii.
Când pietrele de un roșu-portocaliu (Carneol) au incluziuni (impurități) diferențiate de Fier și primesc un aspect mai întunecat (brun, brun-rosșat peste dungile albe si portocalii, se numesc Sard si Sardonix.
Dar, la baza lor a stat Carneolul. Sardonixul este rezultatul asocierii cuvintelor Sard (vine de la localitatea Sardis /Turcia) si Onix, având în vededre că piatra s-a format (și crescut) prin așezarea pe straturi suprapuse și alternative de Sard si Onix
"Gem Rock Auction":
Sardonyx are o vibrație care atrage oamenii spre tine și îți poate îmbunătăți relațiile. Deoarece piatra încurajează integritatea și comportamentul bun, vă poate ajuta să vă consolidați relațiile dintre dvs. și partenerul sau partenerii dvs. Vibrațiile bucuroase pot contribui, de asemenea, la stimularea creativității dacă sunteți un artist sau un scriitor. Pietrele sunt pietre de naștere pentru o varietate de semne, inclusiv Fecioara, Berbecul, Leul și Taurul. Pentru a beneficia cel mai bine de energiile mistice ale pietrelor, ar trebui să-l plasați într-o bijuterie și să-l dați în permanență.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Margele de 10 8 6 si 4mm din S

Dimensiuni: Colierul are 46 cm si 40 grame
Cerceii: 5 cm / grame (2,5+2,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023