Scutul iubirii (028)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In cadrul colectiei Dublete am inclus si aceasta asociere dintre Corali si Citrine care ar putea parea la prima vedere a fi un pic fortata (ca o tragere la tema) dar, spre surpriza multora, ambele cristale au o puternica componenta energetica protectiva.
Inainte de toate, Citrinul este unul dintre cristalele care poseda puternice caractere protective energetic: atat pentru unele functii ale sistemului digestiv (Citrinul este piatra de referinta pentru armonizatrea chakrei Manipura) cat si pentru protectia planului Emotional Afectiv. (iubirea, bat-o vina de ex.)
Cati adolescenti nu simt cand sunt indragostiti fluturi in stomac?;
Sa ne aducem aminte de frumoasa explicatie din poezia Zburatorula lui Ion Heliade Radulescu in care trairile paradoxale ale tinerei nu-si gaseau explicatie:
(...) Oar ce sa fie asta? Intreaba pe bunica:
O sti vreun leac ea doara ... o fi vreun ZBURATOR (...)
Ei bine, Citrinul actioneaza energetic si in acest sector energetic, protejand fiinta de afectiunile care pot aparea in corpul fizic datorita starilor emotionale acute.
Apoi, tot citrinul este considerat un cristal care protejeaza fiinta de ispitele lumesti in raporturile spirituale, aparand calea iubirii Divine. Sa nu uitam ca Aura corpului energetic este galben/aurie.... Or, Citrinul, prin vibratiile lui cauta sa protejeze tocmai aceasta aura.
Coralul, dintre toate margele cunoscute ca provenind din familia carbonatilort este cunoscut ca are un rol puternic protector. Oare de ce? Inainte de toate, coralii cunoscuti de noi ca margele de un rosu caracteristic, sunt materiale organice, la originile lor fiind de fapt organisme vii. Coralii sunt si nu gresim daca spunem) o binecuvantare Divina in marile si oceanele unde traiesc. Ei insisi avand rol major de intretinere a vietii subacvatice. Dar, ca un gest suprem, ei isi dau viata si raman mai departe folositori si indispensabili, altor mii si mii de vietati care folosesc barierele de corali ca si cum am privi de sus un carter prin de blocuri cu mii de apartamente in care traiesc mii de familii.
Coralul are multe, foarte multe calitati energetice dar, rolul lor protectiv este la loc de cinste. Coralii pot fi asemanati cu dragostea si sacrificiul suprem al unei mame pentru apararea copilului ei.
Aceste motive au stat la baza realizarii acestui set discret, compus din Corali si Citrine, inclus acum in noua colectie Dublete


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Briolete de Citrin natural, Corali 4mm fatetati, Fire de matase rosii

Dimensiuni: Colier: 41 (+5)cm / 12 grame
Cercei: 4 cm / 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023