Seminte de Palmier (cod 393 )

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Actualul set propus spre vânzare face parte din colecția bijuteriilor ecologice, tot mai des solicitate de clientele din lumea înreagă. Mișcările ecologiste se luptă din răsputeri ca meștesugarii de bijuterii handmade să nu mai folosească perle, scoici sau melci (vii), fildeși, colți sau oase prelucrate de la animale, recmandându-le cu toată deschiderea folosirea unor fructe uscate, semințele diferitilor arbori sau copaci, esențele nobile ale unor arbori seculari ajunși la capătul vieții lor.
Am realizat acest set de bijuterii cu semințe de palmier care poartă numele de Salwag (care creste în Filipine).
Noutatea acestui set constă nu neaparat în dorinta de a promova bijuteriile ecologice, cât mai ales faptul că poate fi folosit în paralel si ca agent la purtator de aromaterapie.
Datorită proprietatilor absorbante, semintele din acest set au fost impregnate cu uleiuri esențiale de Smirnă și Tămâie. Durata emisiilor aromatice ale acestor uleiuri volatile este foarte mare (poate dura luni de zile) iar după ce efectul s-a diminuat, clienta poate folosi pentru reimpregnarea semințelor și alte uleiuri volatile (Lavanda, Santal, Magnolie etc...)
Clientele care doresc asemenea bijuterii, mă pot contacta personal pentru a dezvolta subiectul.
Ceea ce am prezentat aici este o noutate în Romania iar clienta care va comanda acest set, va avea bucuria de a fi prima care poarta asemenea bijuterii care imbina plăcutul cu utilul dar si cu terapia.
Eventualele comenzi, pot întâmpina însa probleme de durată a executarii produsului, deoarece tipul de semințe pe care le alegem împreună, comanda și onorarea ei, poate dura chiar mai mult de 30 de zile.
Practic, nu imi pot permite să comand stocuri de asemenea semințe, cat timp nu am o prospectare corectă de piață.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint U, Seminte de palmier

Dimensiuni: Colier: 48 cm / 37 grame
Cercei: 4 cm / 2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023