Set bijuterii cu Calcit (056)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Intre 1964 si 1969 NASA pregătea în mare secret prima aselenizare. Pe de-o parte se lucra intens la racheta Saturn V si la Modulul lunar iar pe de alta parte, un imens aparat logistic si tehnic se ocupa de astronauți.
Puține știri răzbeau în mass media (nici măcar în cea americană...) dar, o tipă rebelă afara din cale, (atunci avea cam 35-36 de ani si era corespondent de război, politician, jurnalist și scriitor important) Oriana Fallaci (1929-2006) îi vrăjeste pur și simplu pe americani și primește dreptul de a urmări pe viu pregătirea astronauților în cadrul misiunii Apollo11.
Acest eveniment a stat la baza subiectului romanului "Dacă soarele moare".
Intrebare firească: ce s-ar intampla daca soarele ar muri?
Răspundeți-vă în gând și apoi, prin analogie, găsiți răspunsul și la intrebarea "Ce s-ar întâmpla dacă soarele nostru interior ar muri"?
Acestui soare i-am dedicat setul inclus in Colecția "Dacă e Mai ...e Rai", realizat cu mărgele din Calcit galben, Cuarț auriu rutilat (cu puțină atenție veti vedea în interiorul acestor mărgele "Părul auriu al Venerei") iar ca pandantiv am folosit o superbă "Scoică Abalone" electroplacată cu Aur.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Calcit, Cuart rutilat, Scoica Abalone

Dimensiuni: Colier pe lant: 66 cm/ 92 grame
Bratara cu inchizatoare: 20 cm / 30 grame
Pandantiv: 50x12mm/15 grame
Cercei atarnatori: 6 cm / 6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023