Set cu Agate verzi (252)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este realizat cu Agate verzi naturale, în forme relativ triunghiulare, plate.
(mărgelele sunt relativ mari 30x20/ 20x15/ 4-10mm.
Șiragul are pietrele înșirate pe lătime (perpendicular) distantate prin Agate de 4mm pe un suport textil verde, ca si cum intreg ansamblul ar fi un pandantiv conectat prin accesorii intermediare diverse la niște șnururi verzi din piele cu închizătoarea montată în față, lateral (nu în spatele gâtului cum se practică de regulă)
Designul, forma si culoarea au determinat includerea lui în colecția tematică "Mirela"
Vizirtatoarelor magazinului meu:
De ce "Mirela"? Putea fi Mihaela, Emilia sau Otilia dar elementul tematic principal se rezuma nu la nume ci la forma, stilul, mărimea și cromatica componentelor cu care sunt manufacturate bijuteriile care, spre deosebire de tematica principală a lucrărilor mele (Bijuterii handmade realizate cu pietre semiprețioase folosite și în Cristaloterapie) urmărește să transmita nu proprietățile subtile ale pietrelor ci personalitatea, caracterul persoanei care alege astfel de bijuterii.
Urmărind colecția mai departe -cine stie? poate vă veți regasi aici într-un fel sau altul și vă vor atrage careva dintre aceste lucrări.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Accesorii zamac, Agate naturale plate, Snur pile verde

Dimensiuni: Colier: 60cm/155gr
Cercei: 4cm/ 3,5+3,5gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023