Set cu Agate vișinii (071)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată și un set realizat cu niște agate vișnii, set compus dintr-un colier lung (100cm) care se poate înfășura de doua ori în jurul gâtului, obținând astfel un colier cu două șiraguri: primul șirag la 45cm și al doilea șirag la 55 cm). Clienta însă îl poate regla după cum îi cade mai bine la gât. Setul mai are o pereche adecvată de cercei.

Pentru vizitatoarele magazinului meu:
Vișiniul, sau Burgundy cum i se mai spune, este un roșu închis sau violet, sau un violet roșcat închis înclinat spre maro. Această nuanță plină de farmec și-a primit numele de la vinul de Burgundia, care provine din regiunea omonimă din Franța. Similar cu maro, cordovan și sânge de bou, visiniul își păstrează totuși propria sa cromatică unică, cu nuanțe specifice de roșu, violet și maro.
Burgundy este îndrăzneț, dar suav. Adaugă o căldură interesantă fără a fi țipător.
Această culoare are întotdeauna bune maniere și este pe cât de modernă, pe atât de nostalgică. Burgundia întruchipează pasiunea, îndrăzneala și energia roșului, dar este mai calm, subtil și sofisticat decât roșul strălucitor. Există două variante ale acestei culori recunoscute în mod obișnuit. Visiniul vechi este un ton închis, care amintește de piele netedă, grajduri și biblioteci întunecate, dar confortabile, pline de tonuri fascinante.
Ca vestimentatie, pentru punerea in evidentia a acestui set vișiniu, combinați-l cu culorile sale complementare, nuanțe de albastru și verde. Nuanțele mai luminoase ale acestor nuanțe complementare oferă un aspect mai intens, în timp ce nuanțele mai liniștite, cum ar fi verdele vânător, se împerechează frumos oferind confort și căldură. Turcoazul se potrivește bine cu tonuri mai strălucitoare ale acestei culori, la fel ca nuanțe analoge de roz și maro.

Notă:
Setul a fost executat la comanda si nu poate fi comandat decat clienta care l-a comandat dar, daca exista interes, pot executa la intelegere, asemenea seturi cu pietre sau cristalele dorite de clienta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agate 16x12mm, Bilute placate cu argint antic, Căpăcele zamac argintat, Inox de înaltă calitate

Dimensiuni: Colier: 100 +10cm/124gr
Cercei: 7cm/ 8+8gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023