Set cu Angelite (394)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pentru colecția "Voci de Primăvară" am pregătit și acest set clasic, realizat cu mărgele de foarte bună calitate din Angelit, set compus dintr-un colier la care s-a atașat un pandantiv sugestiv "Pomul vieșii" , innobilat cu cristale Swarovski tip Diamant (Austria) și o pereche adecvată de cercei.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Angelitul, pe numele sau corect "Anhidtite" (numele provine din greaca; "fara apa") a fost descoperit relativ in vremurile noastre (1987, in Peru) si a intrat rapid in circuitul comercial si a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute pietre din sfera celor cu inalte vibratii spirituale.
Albastrul său bland este insotit de o vibratie energetica pașnica (pacifistă) care induce calm si multa liniste launtrica.
Astrologii recomanda in general Angelitul semnului Varsatorului (sincer nu am inteles de ce, deoarece -fizic, este un cristal care in timpul genezei sale a pierdut ... toata apa :)))
Lasand gluma la o parte, in sfera energeticii viului, Angelitul chiar este una dintre cele mai importante pietre care se recomanda pentru armonizarea chakrei Vishuddha (chakra gatului, a comunicarii, a glandei tiroide) chakra gestionară a bioenergiilor tuturor organelor si glandelor din sfera gatului (parte din O.R.L) dar si a planului mental subconstient (cel care atunci când este destabilizat este vinovat cu ticurile noastre)
Energetic se asociaza foarte bine cu accesoriile de Argint (a folosi accesorii din aur ar fi o eroare)
Recomand clientelor sa poarte Angelitul cu o cămașă (bluză) rosie, portocalie sau de culoarea chihlimbarului. Aceste vesminte pun in evidenta mult mai bine bijuteriile cu Angelite.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Angelite 8 si 6mm, Cristale tip Diamant swarowski, Snur matase bleu

Dimensiuni: Colier: 44+6cm/ 26 grame
Pandantiv: 20x3mm/6 grame
Cercei: 4,5 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023