Set cu Aventurine (056)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În cadrul colecției de bijuterii handmade cu tematică religioasă am inclus și acest set realizat cu mărgele de Aventurin natural.
Setul este compus dintr-un colier cu pandantiv special (element central, vibrator), o brățară cu închizătoare, un inel reglabil cu caboshon de Aventurin (de foarte bună calitate) și o pereche de cercei adecvați care completează setul.
De ce Aventurinul și tematica religioasă? Simplu: în energetica viu-lui și cristalo-terapie, Aventurinul este cristalul care rezonează cu Corpul Fizic, locul unde se manifesta toate dezechilibrele energetice prin boli.
Este cristalul care a primit și titlu de "Panaceul universal al sănătății" în lumea cristalelor dar și piatra esențiala care, prin verdele său, simbolizează energia viu-lui aparținătoare Mamei noastre Pământene.
Cel mai bine cunoșteau acest lucru Esenienii prin filosofia lor exprimată în noțiunea Omul și rolul său în "Gradina Domnului" (noi, oamenii trăim într-o mare Grădină (a Maicii Pământene - Geea, dacă vreți) în care toți ar trebui să fim egali nu numai între noi ci și intre noi și restul regnurilor de pe Pământ (Vegetal, Animal, Mineral)
Gradina este a Domnului și noi, toți, locuim în ea. Cum o îngrijim, așa o avem și așa trăim. Nimeni nu este vinovat de deteriorarea vieții nostre decât comportamentul nostru individual față de această "Grădina" . Ce semănăm, aceea culegem...
Pentru vizitatoarele magazinului meu, am sa le reproduc un citat din "Evanghelia Eseniana a Păcii"
Fraternitatea
Motto: "Priviți cât de bine și de plăcut este/ Copiilor Luminii/ Să sălășluiască în Grădina unității/
Pentru FRATERNITATE/ Tatăl Ceresc/ A dat Legea"

"Legea a fost plantata în Gradina Fraternității
Pentru a lumina inimile Copiilor Luminii,
Pentru a netezi drumul în fața lor
La cele șapte plus șapte căi
Care duc la "Arborele Vieții"
Ce se înalță în mijlocul Grădinii Maicii Pământești
Ca ei să poată recunoaște Adevărul de Minciună:
Adevărul născut din Izvorul Luminii și
Minciuna, născută din întuneric (...) "
"Maica Pământeasca este în tine și tu ești in Ea.
Ea te-a născut și Ea și-a dat viață.
Este Aceea care ți-a dat trupul și
Ei îl vei da acest trup înapoi.
Fericit vei fi dacă O vei cunoaște pe Ea
Și Împărăția eu (n.n. Gradina...)"

Tot ce vi-am scris, are legătura cu vibrația primordiară a Aventurinului, acest cristal căruia toată lumea ar trebui să i se închine și să spună:
"Să trăiți Domn' Doctor"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Aventurin banuti 12x6mm, Aventurine fatetate 4mm, Aventurine ovale plate 18x13, Aventurine sferice de 8 6 si, Granat 4mm, Scoica Pawa shell, Snur multifir matase verde

Dimensiuni: Colier: 52 (+5)cm / 70 grame
Pandantiv: 55x12mm/25 grame
Inel reglabil
Bratara: 18cm/ 12 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023