Set cu Cuart verde (448)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cuarțul verde își are cromatica datorită incluziunilor cu Crom și/sau Clorit intercalate în matricea cristalină a cuarțului.
Intotdeauna avem obiceiul să privim cum natura, prin forțele ei, ne este potrivnică și încercăm permanent să ne protejam împotriva vicisitudinilor create de ea.
De multe ori privim natura ca pe cel mai periculos dușman. Realitatea tristă este cu totul alta: nimic nu se compară ca pericolele venite chiar de la OMUL de lânga noi.
Omul este de fapt cel mai mare pericol pentru ... OM și nu degeaba mulți înțelepți au studiat acest aspect dându-i și o definiție rămasă celebră:
"Homo homini lupus" Da... Omul este LUP pentru om dar fraza completa suna asa:
"Lupus est homo homini, non homo, quom qualis sit non novit deoarece "Omul este Lup Omului"cu referire directa ca doar OMUL este in stare de atrocitati si orori de multe ori de neimaginat!
Fraza originala se regăseste în textul "Asinaria" a lui Plaut (195 Î.Ch) restul formelor sunt prelucrari ale diferitilor autori.
Am prezentat aceasta introducere deoarece Cuartul Verde nu este numai un cristal excelent pentru Chakra Inimii dar este si un excelent protector impotriva relelor care vin asupra noastra din partea apropiatilor nostri. (adica, protectie impotriva omului rau intentionat)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Rondele mici de cuart, Sfere 4mm cuart, Snur matase verde

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 11 grame
Bratara: 19 cm/ 5 grame
Cerceii: 6 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023