Set cu Dumortierit (123)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Detaliile tehnice le găsiți în caseta de mai jos unde sunt trecute și dimensiunile acestui set.
Liz Oakes descrie foarte frumos această piatră (în "Healing Crystals from you") numită Dumortierit (care face parte de fapt din marea familie a cuarțurilor). Cel mai mult mi-a plăcut faptul că își începe descrierea cu următoarea frază:
"Dumortieritul este piatra care te învață să te ridici singură când ești căzută, descumpănită, îndrumându-te ca un adevărat ghid spiritual să crești atât nivelul răbdării cât și nivelul abilităților mentale" (n.n. Dumortiertitul este o piatră dedicată "intelectului" și mai ales Planului Mental, fiind un cristal recomandat -culmea, atât lingviștilor cât și matematicienilor !!!)
Și mai spune Liz:
"Este foarte stimulant pentru glanda pineală situată în spatele celui de-al treilea ochi pe frunte. Dacă aveți potențialul de a dezvolta puteri psihice, este o piatră puternică pentru a amplifica multe daruri psihice "


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aliaj chirurgical, Accesorii placate cu Argint, Dumortierit rondele de 8x4mm, Multifir de matase bleumarine

Dimensiuni: Colier: 45cm/ 40 grame
Cercei: 5 cm/ 5 grame (2,5+2,5 gr.)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023