Set cu Dumortierite (040)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dumortieritul nu este frecvent văzut în lucrarile designerilor de bijuterii deoarece este un mineral mai puțin cunoscut, cu toate că poate fi confundat cu Sodalitul ca aspect și culoare. Partea interesantă este că deși nu este o piatră care să faca mare vâlvă, fără să știe lumea, unele cliente, poartă bijuterii cu mărgele din Lapis-Lazuli care de fapt sunt ... Dumortierite tratate! Piatra în sine, este un aluminiu boro-silicat de fier, în care înlocuierea fierului cu alte elemente schimbă cromatica pietrei dar, în general, Dumortieritul este o piatră albastră spre violet.
O piatra pentru spirit ( deschide usa perceptiilor extrasenzoriale, a intelepciunii in pace si iubire) dar si pentru chakra sufletului (Soul Star Chakra)
In plan fizic, Dumortieritul se recomanda persoanelor care nu pot controla stresul, frica si mai ales atacurile de panica. (persoane anxioase)
Healingwithcrystals face o frumoasa prezentare a Dumortieritului in sfera metafizicii:
"Dumortieritul îți întemeiază bunătatea astfel încât să poată fi văzut, simțit, experimentat. Vă permite să găsiți fericirea înăuntru. Această piatră vă amintește, de asemenea, că totul este bine atunci când vă cunoașteți propriul adevărul și îl puteți vorbi, transmite și trăi.
Dumortieritul te ajută să fii conectat la sursa Divină și să simți că ai un rol în planul Divin. (indicând care este acest rol). } Îi poate ajuta pe cei care se văd ca pe niște străini să se simtă mai aproape si mai conectați - atât la planul Divin, cât și in planul relatiilor interumane.
Vă poate inspira să depășiți limitele vieții, oferind curaj pentru a trece prin cele mai grele dificultăți și a ieși în Lumină. "
Vizitatoarelor magazinului meu le dedic o poezie cu mult tâlc: Circ
(Nicolae Labiș: din Sunt spiritul adancurilor; 1956)

Sunt cerşetori în straie de paradă,
Cu pieptul costeliv în faţă scos,
Sunt remuşcări ascunse sub pomadă
Şi comicul devine dureros.

Iar mintea beată-n ei se dă de-a dura
Zadarnică, în scrâşnete de os.
Infernul şi-a deschis într-înşii gura.
Şi comicul devine dureros.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Dumortierite de 10 8 si 6mm, Snur ultramarin

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 44 grame
Cercei: 4 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023