Set cu Eudialyte (298)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În ultima vreme tot mai multe cliente m-au întrebat -și unele chiar au comandat, bijuterii cu Eudialite.
Am reusit cu mare greutate să gasesc niste mărgele din Eudialyte de foarte bună calitate și am bucuria să vă prezint un prim set lucrat cu aceste mărgele.
Eudialytul este înainte de toate un silicat care se formează mai ales sub aspect granular și conține în afară de Calciu, Fier, Sodiu, Mangan și câteva elemente chimice interesante: Ceriu, Zirconiu si Itriu. Aceste elemente îi pot stabili o cromatica interesantă: de la roz la rosu maroniu, violet pâna la purpuriu și uneori chiar verde. Formatiunile filigranate de negru care se văd, se datorează incluziunilor cu Turmalina Shroll (Turmalina neagră)
Este o piatră care excelează în armonizarea fluxurilor bioenergetice dinspre Chakra bazei (Muladhara) spre cea a inimii (Anahata) cu specificatia că are o puternică componenta protectoare pentru existența noastră vitală. Orice, dar fără sa te atingi de existența ta. Atunci cand este un pericol iminent de suprimare a vietii (si timpul ei nu a expirat) intervine Divinul. Adică, nu murim când vrem noi și nici când vor altii,
ci ... când trebuie !)
Viizitatoarelor magazinului meu:
Isaak Asimov, (profesor de biochimie de origine rusa /Boston-SUA: 1920-1992) si un mare scriitor S.F. a scris printre altele si romanul "Eu, robotul"
Ei bine, de acolo selectam cele trei Legi fundamentale dupa care s-au creat robotii.
1.Un robot nu are voie să pricinuiască vreun rău unei ființe umane, sau, prin neintervenție, să permită ca unei ființe omenești să i se facă un rău.
2.Un robot trebuie să se supună ordinelor date de către o ființă umană, atât timp cât ele nu intră în contradicție cu Legea 1.
3. Un robot trebuie să-și protejeze propria existență, atât timp cât acest lucru nu intră în contradicție cu Legea 1 sau Legea 2.
Eudialytul parca a fost creat special dupa astfel de legi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Inox, Accesorii placate cu argint, Eudialite sfere 18mm, Eudialyte 18x13x6 si 12x12x4mm, Eudialyte sfere 12mm, Sarma inox 0 7mm

Dimensiuni: Colier: 65=75 cm/ 92 grame
Pandantiv: 60x20x8mm/12 grame
Cercei: 5 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023