Set cu Jad (052)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In primul dictionar chinez publicat, jadul aparea sub numele de "shuo wen jie zi" si era defint ca "Pietre frumoase". Putem vorbi despre o adevarata cultura a jadului in China, mai ales ca arheologii au descoperit obiecte confectionate dfin jad inca de la inceputul perioadei neolitice (cca 5000 i.e.n) in provincia chineza Zhejian.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Traducerea "Virtutiilor"lui Confucius:
"Înțelepții s-au asemănat cu Jadul la virtute, pentru ei polisul și strălucirea lor reprezintă întreaga puritate, compactitatea sa perfectă și duritatea extremă reprezintă siguranța inteligenței, unghiurile ei, care nu taie, deși par a fi ascuțite, dreptate; sunetul pur și prelungit, pe care îl dă atunci când o lovește, reprezintă muzica.
Culoarea sa reprezintă loialitate; defectele sale interioare, întotdeauna manifestându-se prin transparență, aduc în minte sinceritatea; strălucirea iridescentă reprezintă cerul; substanța admirabilă, născută din munte și din apă, reprezintă pământul. Folosit singur fără ornamentare reprezintă castitatea. Prețul pe care întreaga lume îl acordă reprezintă adevărul.
Pentru a susține aceste comparații, Cartea versurilor spune: "Când mă gândesc la un înțelept, meritele lui par să fie ca Jad."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din Alama, Jad 8 si 6mm, Tronconice din Jad 14x10mm

Dimensiuni: Colier: 56 cm/ 25 grame
Bratara: 18 cm/ 9 grame
Cercei: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023