Set cu Jad (068)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set superb realizat cu mărgele tubulare din Jad natural și sfere de 6mm din Malachit natural (!).
Setul este compus dintr-un colier de lungime medie (55 cm) la care se poate adăuga un prelungitor de 5-6 cmș o pereche adecvată de cercei întregește setul.
Lucrarea a fost inclusă în Colecția de bijuterii cu tematică religioasă din următoarele motive:
1. Jadul posedă capacitatea de a dirija fluxurile bioenergetice de origine divină în realitatea corpului fizic și ajută la împărtășirea iubirii din INIMĂ către apropiații noștri.
Această împărtășire ajută la eliberarea spiritului și pregătirea lui pentru a accede la adevăratele vibrații și energii care gestionează Legea Grației și Compasiunii Divine.
2. Malachitul personifică verdele profund vindecător al naturii și reprezintă frumusețea înnăscută a florilor, copacilor, rădăcinilor și plantelor. Manifestă un verde profund Divin care guvernează planul material. (bibliografie: Raphaell, pag.144) Este o piatră a transformării, ajutând-o pe una în situații în schimbare și asigurând creșterea spirituală. (Melody, pag. 395) Se vindecă la nivel fizic și emoțional, atrăgând impuritățile și stimulând Forța de Viață în toată aura și corpul. (bibliografie: Ahsian, pag.248)
Malachitul are capacitatea de a servi scopuri diferite pentru diferite persoane. Pentru cei extrem de evoluați și dedicați scopurilor umanitare, ajută la împământarea energiilor mai mari pe planetă în aceste scopuri. Pentru cei aflați într-un proces de purificare, Malachitul acționează ca un purger și o oglindă a subconștientului, reflectând în mintea conștientă ceea ce trebuie curățat. (Bibliografie: Raphaell pag. 144)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama Gold Filled, Sfere de 6mm Malachit natural, Snur matase verde smarald, Tubulare de Jad natural

Dimensiuni: Colier: 55cm/ 64 grame
Cercei: 5 cm / 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023