Set cu Maifanite (196)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Maifanitul (Maifan stone) este o piatra relativ noua in Romania si cu atat mai putin cunoscuta cu toate ca piatra a ajuns demult celebra pentru calitatile sale indiscutabile.

Este o piatra strict asiatica, provenind in special din China, Mongolia Interioară, Shangdong mai ales, din surse naturale necontaminate și sunt ideale pentru tratamente alternative ale medicinii. Pietrele Maifan conțin până la 70 de oligoelemente, inclusiv potasiu, calciu, sodiu, mangan, care sunt esențiale pentru sângele uman și sistemului de fluide din organism. Numeroasele sale beneficii includ echilibrul pH-ului, este un puternic antiinflamator, protector al pielii, poate ameliora durerile durerea, un excelent mijloc de detoxifiere.
Piatra Maifan a fost folosită în medicina chineză pentru vindecare. Potrivit "Compendiului de Materie Medicinala" scris de marele herborist Li Shizhen din dinastia Ming, Piatra Maifan este parfumată, caldă și lipsită de toxine, ceea ce o face un remediu eficient pentru diferite tumori și ulcere ale pielii. Piatra Maifan a fost adusă ulterior în Japonia și Coreea de Sud și a câștigat reputația de Piatra Sănătății.

Dupa Shungit, Maifanul este piatra cu cele mai inalte calitati de purificare a apei, fiind folosita de mult
ca element activ in multe tipuri de aparate si dispozitive de purificare a apei.
În plus, mulți producători de apă minerală dizolvă o cantitate mică de piatră Maifan în timpul preparării produsului lor, care mărește densitatea micronutrienților din apă. În gătitul obișnuit, atât orezul, cât și ceaiul, în timp ce sunt spălate, pot fi scufundate cu Piatra Maifan pentru a crește efectele lor asupra sănătății. Pietrele Maifan efectul ozonului prin realizarea activității biologice a apei cu concentrația de oxigen. Acest lucru este cunoscut și sub denumirea de activare a apei. Din acest motiv, Maifan Stone este denumită detergent celular. Maifan Stone are un efect dublu de adsorbție cu o puternică capacitate de adsorbție pentru ionii de metal grele și toxine din apă, reducând în aceleași timpi concentrații de bacterii, inhibând viteza de reproducere a acesteia. Maifan Stone îndepărtează eficient mercurul, plumbul, cadmiul, arsenul și alte metale grele, fluor, pe lângă gazele dizolvate de dezinfectare precum clorul.

Piatra Maifan a mai devenit cunoscuta si prin faptul ca se foloseste la fabricarea unor tigai speciale pentru gatit (acele tigai acoperite cu piatra; in comert sunt cele negre cu stropi albi de roca naturala care este chiar Maifan)

Nu in ultimul rand, a devenit si materie prima pentru fabricarea margelelor specifice bijuteriilor realizate artizanal sau handmade cum ii spunem noi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Maifanite de 8 6 si 4mm, Snur multifir crem

Dimensiuni: Colier: 48cm/52 grame
Bratara: 20 cm/ 24 grame
Cerceii: 4,5 cm/3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023