Set cu Onix (254)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint acum un set realizat cu margele de foarte buna calitate din onix: pandantive mari 42x18x7mm sfere mari (14mm) si sfere mici (4mm fatetate) pe post de conectori intermediari.
Despre Onix ar trebui spuse mai multe lucruri din cauza imitatiilor care au inundat pietele comerciale.
Ganditi-va niste calcedonii de calitate proasta, care nu se pot vinde. De exemplu Agatele. Exista un procedeu (foarte vechi de altfel) prin care agatele devin niste superbe pietre de ... Onix negru (care este foarte, foarte rar si scump)
Se fierb pietrele in solutii cu mult zahar dupa care se trateaza -de la caz la caz, cu acid sulfuric sau acid clorhidric, care practic carbonizeaza zaharurile si pietrele devin negre, negre. Asa numitele "Onix negru" sunt de fapt agate tratate artificial.
Onixul (in afara celui negru) se caracterizeaza mai ales prin dungi (benzi) alternativ suprapuse, de regula paralele iar cromatica lui merge de la negru cu alb (ca in cazul margelelor acestui set) la culori pastelate de rosu, maro si galben. (vedeti pandantivul lucrarii de la codul 253 care are un pandantiv din Onix chiar daca eu n-am specificat acolo la descrierea produsului)
In timp ce Agatele negre dungate au benzile circulare, Onixul are benzile mai fine si aproape paralele. In cazul nostru predominant negru cu dungi albe.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pandantive 40x18x7mm 8 grame, Sfere mari de 14mm, Sfere mici 4mm fatetate, accesorii silver filled, sarma inox

Dimensiuni: Colier: 66 (+4)cm/104 grame
Cerceii pe lob tip leverback: 2 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023