Set cu Opale Roz (337)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Față de Rodocrozit și Cuarțul Roz, acest tip de Opal comun trece de granița materialului, unde vorbim mai degrabă despre iubirea și atracția fizică și ne conduce prin vibrațiile sale diafane spre marile energii emise de Grația și Compasiunea Divină. Acesta este și motivul pentru care mulți specialiști în cristale, includ Opalul Roz în sfera pietrelor legate de planul Spiritual, numindu-l "Piatra Trezirii Spirituale"
În prag de mare sărbătoare, ziua Sfântului Apostol Andrei, am găsit de cuviință să însoțesc această mare zi, cu acest set realizat din Opale Roz (Peru)
Vizitatoarelor magazinului meu:
Ne leagă multe de Sf. Ap. Andrei dar cea mai importanta legatura o are prin faptul ca a fost primul chemat de Iisus la apostolat (Andrei a fost primul Lui unceic) iar pe langa acest lucru, a fot primul si singurul Apostol care a propovaduit Evanghelia la geto-daci. Numele ii vine din greaca: Andreas, adica: viteaz, "barbat"
Urmele petrecute de Sf. Apostol printre geto-daci se regasesc la Pestera "Sf. Andrei" aflata in poiana din padurea Migilet, la marginea localitatii Ion Corvin si la cativa km de Adamclisi
In Romania, peste 850 de mii de persoane poarta numele Sfantului Andrei (inclusiv femei: Andreea)
In traditia straveche -a geto-dacilor, pe 30 Noiembrie era o mare sarbatoare populara numita "Cap de Iarna" (si mai apoi, Andreiu'
Aceasta zi, era considerata ziua in care se amesteca Beneficul cu Maleficul si din aceasta interferenta (cei ce cunosc si pot) actionau astfel incat lucrurile importante din viata lor sa se poata intoarce in matca lor fireasca.
In aceasta noapte (cand eu chiar postez lucrarea) stramosii nostri puneau fete si flacai alesi -dupa criterii numai de ei stiute, sa vegheze si sa pazeasca usturoiul, care va fi marele lor protector impotriva duhurilor rele, a spiritelor neridicate (strigoi) si impotriva bolilor, primejdiilor etc...
Tot pe vremuri, in aceasta seara se aduceau in casa crengute de visin care, daca incolteau pana la Craciun, le transmiteau gospodarilor cat va fi de roditor anul viitor iar o mana de grau pusa intr-o oala de pamant, daca incoltea, era semnul rodniciei ogoarelor si harnicia oamenilor din gospodaria resperctiva. (acest grau, pus acum la incoltit, si azi, are puteri tamaduitoare foarte mari)
Unii batrani mai cu har, priveau cerul in noaptea asta si, functie de esmnele numia de ei stiute, aflau cum va fi mersul lumii anul viitor (cum va fi anul: bogat.sarac; secetos/ploiaos; Pace sau Razboi...
In aceasta noapte, LUPII isi pot roti gatul si incep sa vorbeasca iar oamenii care le pricep graiul, pot afla lucruri incredibile!
Si foarte interesant, toate acestea pe care vi le-am scris pana acum (si multe, tare multe, nescrise inca) au legatura cu vibratiile Opalului Roz!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Opale de 8 si 6mm, Snur matase roz

Dimensiuni: Colier: 46 cm/28 grame
Bratara cu inchizatoare: 19 cm/ 8 grame
Cerceii: 5 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023