Set cu Perle (038)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set realizat cu mărgele dintr-o gamă variată de perle:
Perle Biwa (cele neregulate), Perle Japoneze (câteva care sunt aproape sferice), Perle de cultură (China) și Perle de Mallorca (cele sferice mari). Setul este compus dintr-un colier de cca 46cm și o pereche de cercei atârnători. Perlele sunt cusute pe fir alb de catgut neabsorbabil (pros de 0,8mm) iar accesoriile sunt placate cu Argint.
Setul este postat în colecția in care sunt incluse in colectia "Lichidare stoc" -deci, este la un pret mai mult dect acceptabil.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Perle Biwa, Perle Mallorca, Perle japoneze, Perne de cultura, Snur catgut chirurgical

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 42 grame
Cerceii: 5 cm/ 3+3grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023