Set cu Perle (169)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția mea de Perle am inclus acum acest set compus dintr-un colier, o brățară și o pereche de cercei (citiți vă rog, caseta tehnică cu mărimile componentelor setului),
set realizat cu Perle naturale de cultură.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Cleopatra și Luxuria. Cleopatra și seducția (Marc Anthoniu)
Cleopatra și Perlele
Pliniu Cel Bătrân scria:
"Primul si cel mai inalt grad dintre toate preturile nestematelor este detinut de Perle. Intreaga lor valoare consta in stralucire marimea, rotunjimea, netezimea si greutatea lor. Au existat două Perle care au fost cele mai mari din lume din întreaga istorie. Aceste două Perle
i-au fost oferite drept cadou Cleopatrei de catre Marc Anthoniu. In cinstea acestor Perle, Cleopatra a lansat invitatia pentru un grandios banchet. Un pariu... (cititi această legenda deoarece sunt multe de înățat de acolo)
Ei bine, povestea este fenomenala dar la un moment dat, Cleopatra se urcă pe masă, ia o cupă cu oțet, își aruncă acolo celebrele Perle primite cadou. (din care făcuse cercei)
(se stie că o perlă scufundată în oțet, în scurtă vreme se dizolvă și își pierde valoarea...) * Ei bine, după ce și-au pierdut luciu, Cleopatra le-a băut cu oțet cu tot!
Dacă printre meseni era pe vremea aceea vreun mesean dac, acesta ar fi spus printre dinți în locul Cleopatrei :
"Anthoniu, fac ceva pe Perlele tale!"
Pe vremea aceea, Perlele ar fi fost cumpărate de Mark Anthoniu cu 60 de milioane de sesterții
(adica ... 28,5 milioane dollari de azi)

*Să învățăm din legende:
Perla este erodată de acid (fie el acid acetic (oțet, ca în cazul Cleopatrei) fie Acid Uric (aflat din abundență la unele persoane, pe suprafata pielii transpirate)
Așadar, nu vă spălați cu perlele la gât, nu dormiți cu ele, purtați-le doar la evenimente memorabile și nu abuzați de purtarea lor. Altminteri, în ceva vreme, ele își vor pierde luciul, irizațiile și implicit valoarea.
Cine va achiziționa acest set, va primi din partea mea și recomandările care să îi asigure clientei păstrarea calităților Perlelor pentru tot restul vieții.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Catgut alb pentru innodarea pe, Perle 6 si 8mm, Perle 8 11 mm, Tortite Argint 925

Dimensiuni: Colier: 45 cm / 33 grame
Bratara: 19 cm /16 grame
Cerceii: 4 cm / 2 + 2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023