Set cu Perle (488)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iepurasul ar putea aduce un set frumos, clasic si discret realizat cu Perle de cultura, asa cum este acest set pe care il postez aici, in Colectia "Lumina Lumii"
Pe masura ce un numar tot mai mare de cliente isi indreapta privirile spre stiluri de bijuterii mai neortodoxe, Perlele Negre castiga teren si cresc in p[opularitate. Pai cum sa nu castige cand in jurul lor vibratiile sunt pe cat de atractive, pe atat de misterioase.
Chinezii credeau că perlele negre s-au format în capul dragonilor. Din această cauză, sunt asociați cu înțelepciunea și cunoașterea în tradiția chineză. Pentru a obține o perlă neagră, trebuia să omoare balaurul. Firește, această asociație a făcut perle negre foarte rare și prețioase
Din Ceylon ne-a parvenit o frumoasa legenda:
Atunci când Adam și Eva au fost alungați de Dumnezeu din grădina Edenului, au plâns în timp ce plecau. Lacrimile s-au format apoi într-un lac de perle. Legenda capătă apoi un ton interesant, afirmând că Eva plângea lacrimi albe (perle albe) în timp ce Adam plângea lacrimi negre (perle negre) și pentru că bărbații plâng mai puțin decât femeile si Perlele Negre sunt ... mai rare ;)))))


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Perle 8 9x6 7mm, Perle 8x6mm, Snur matase neagra

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 32 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023