Set cu Turmaline (486)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul cu Turmalină prezentat acum și executat la o comandă specială, este de fapt un ansamblu energetic compus dintr-un colier cu pandantiv, o brățară și o pereche adecvată de cercei.
Setul nu poate fi comandat decat de clienta care l-a solicitat dar pentru vizitatoarele magazinului meu, fac totuși o descriere generală.
Elementul vibrator este pandantivul realizat pe o bază specială (cu diamertrul de 50mm), prelucrată mecanic, bază care poartă în ea vibrația crucii cu opt brațe, numită simbolic Roata Vieții sau Calea Octuplă având un prim rol înalt protector. Obada roții are un Cristal Herkimer (cristal cu două vârfuri și două sensuri energetice) care în jurul proximității sale are pe Avers Cristale de Granat Pyrop iar pe Revers cristale de Granat Melanit
Spre circumferința exterioara a roții sunt montate cristale de Ametiste pe Avers și Granate pe revers.
Așadar, dispozitivul are două fețe active: una pe față și una pe spate.
Colierul este realizat prin grupuri de trei varietăți de Turmaline: Schroll (Turmalina neagră, cel mai puternic cristal protector pentru om în lumea materială); Verdelite (Turmalina Verde, înalt protectoare a sănătății, a corpului fizic și rezonatoare cu zeița Fortuna); Rubellite (Turmalina roz, înalt protectoare a planului Emoțional afectiv dar și marea protectoare a iubirii)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Cuart Herkimer, Granate Melanite 4mm, Granate Pyrop 4mm, Snur multifir negru, Turmaline de 8mm

Dimensiuni: Colier: 48-52 cm/ 64 grame
Pandantiv: 50x12mm/17 grame
Bratara: 19-20 cm/ 17 grame
Cerceii: 7 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023