Setul "Estera" (020)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este executat la comandă și nu poate fi comandat decât de clienta care l-a solicitat.
Mulțumesc pentru înțelegere
Cea mai veche lucrare literară din lume este Cântarea Cântărilor (Shir ha-Shirim) cunoscută și sub numele de Cântarea lui Solomon și putem spune că este un poem de dragoste despre atracția fizica dintre Solomon și iubita sa Sulamita dar și despre frumusețea creției divine și bucuria de a trăi. (să nu uităm ca iudaismul a apreciat întotdeauna pozitiv sexualitatea corectă)
Dar, mai este o lucrare superbă care, după mine, este de asemenea o lucrare care evocă dragostea la cele mai înalte niveluri: Cartea Esterei, una dintre cele cinci cărți lăsate sub formă de sul, care făceau parte dintre cele 24 de cărți cuprinse în Tanakh (Vechiul Testament) numindu-se Meghila sau Meghila Ester și stă la baza unei mari sărbători iudaice numită Purim (cartea se citeste și azi în Sinagogi, în seara de Purim odată și a doua oară, a doua zi, dimineața).
In timpul împaratiei lui Xerxes I al Persiei (519-465 î.Hr: Ahașveroș, Khșayareș), un vizir crud (Haman) a preconizat un adevarat genocid împotriva poporului evreu iar tânăra și mult iubitoarea soție a împaratului (evreica Hadașa, cunoscută și sub numele de Estera) cu îndelungă răbdare, dragoste nemărginită și multă înțelepciune, reușește să-și salveze poporul. (față de un alt personaj celebru feminin, care și-a folosit întreaga măiestrie pentru a-și salva însă propria viață: Sherezada)
Povestea Esterei, scrisă în 10 capitole, a rămas vie și astăzi pentru aducere aminte de miracolul salvării evreilor din Persia. Mare a trebuit sa fie dragostea dintre cei doi...
Aceste două cărți le putem asocia cu înaltele vibrații energetice ale Cuarțului Roz, numită de altfel și Piatra iubirii, Piatra Grației și compasiunii Divine sau Piatra iubirii necondiționate. Două cristale care au stat de fapt la baza manufacturării prezentului set, solicitat la comandă specială și realizat prin colaborare cu clienta.
De Estera însă se leagă și culoarea Verde, atât de benefică și iubită de toată lumea. (Este vorba și despre efectele pe care le are Marele Curent Subtil Colorat Universal Verde) Si nu avea cum să nu fie o culoare îndrăgita Esterei, cât timp știm cu toții că Verdele se obține din Albastru și Galben... Pentru Estera, Albastru simboliza divinitatea (culoarea Gloriei lui Dumnezeu), echilibrul (albastrul este la jumătatea distanței dintre Alb și Negru) iar Galbenul simboliza lumina lumânărilor aprinse din timpul Shabbat-ului și Chanukah-ului.
Acestea au fost motivele care au condus la realizarea acestui set compus dintr-un colier cu pandantiv special și o pereche de cercei.
In egală măsura, acest ansamblu este dedicat și Chakrei Anahata (Chakra inimii) mai ales că s-a folosit un pandantiv în care Steaua lui David se află și în interiorul simbolului chakrei Anahata...
Setul rezonează și cu cifra destinului 3 (trei)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Agate verzi de 8 6 si 4mm, Cuart roz fatetat 4mm, Snur matase verde smarald

Dimensiuni: Colier: 60 cm / 48 grame
Pandantiv: 30mm/9 grame
Cercei: 6 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023