Setul Manipura (345)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iata un ansamblu energetic compus dintr-un colier cu pandantiv si o pereche de cercei, sub forma unui set de bijuterii realizat cu Agate galbene si Citrin, realizat in scopul armonizarii functiilor energetice ale chakrei Manipura (Chakra plexului solar)
Setul este disponibil imediat si, la cerere, se poate asocia cu Dispozitivul AFB Manipura care va fi prezentat ulterior.
Toate descrierile importante din sfera energeticii viului, legate de acest set de bijuterii, vor fi furnizate clientelor interesate de acest set.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 10 cristale de Citrin 5mm, Agate galbene de 6 si 4mm fat, Baza pandantiv alama, Citrin de 6mm central la pand, Cristale fatetate de Citrin 4m, Multifir matase galben aurie, Simbolul Manipura Zamac placa

Dimensiuni: Colier: 45-50cm / 30 grame
Pandantiv: 36x8mm cu cristalele montate
Cercei: 4 cm / 6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023